TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Trabzonspor İddaa Tahmini 01.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Trabzonspor deplasmanda, Kayserispor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Kayserispor ile Trabzonspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kayserispor galibiyetinin 3.31, beraberlik tercihinin 3.61, Trabzonspor galibiyetinin ise 2.26 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kayserispor’dan Farklı Galibiyet

Kayserispor, Süper Lig’de bu sezon iç sahada aldığı galibiyetler ile dikkat çekiyor. Taraftarı önünde oynadıkları 3 maçı da gol yemeden kazandılar. Milli maç arasından önceki hafta ise Hatayspor’u deplasmanda 4-0 mağlup eden Çağdaş Atan’ın öğrencileri, Süper Lig’de bu sezon 4. galibiyetini elde etti. Üstelik iç sahada aldıkları 3 galibiyette de kalesini gole kapatmayı başaran bir Kayserispor var. Bu hafta Trabzonspor’u konuk edecek olan Kayserispor’u zor bir maç bekliyor. Maç öncesinde Kayserispor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor 3 Puan Peşinde

Trabzonspor, Süper Lig’de milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK karşısında 2-0 geriye düştüler ama maçı 3-2 kazanmayı başardılar. 90+8’de buldukları golle 3 puanı alan Bordo Mavililer, puanını ise 13’e yükseltti. Avrupa Ligi’nde de Kızılyıldız karşısında 2-1 kazanarak moral bulan Trabzonspor, bu hafta Süper Lig’de Kayserispor’a konuk olacak. Kayserispor, iç sahada henüz puan kaybı yaşamadı ve Trabzonspor’un bu hafta işi pek kolay değil. Maç öncesinde Trabzonspor’da Edin Visca, Dorukhan Toköz, Serkan Asan ve Bruno Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

Kayserispor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 12 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Edin Visca, Dorukhan Toköz, Serkan Asan ve Bruno Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini,Lionel Carole, Ali Karimi, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mustafa Pektemek

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez, Umut Bozok

İddaa Tahmini

İki takımda milli araya galibiyet ile girdi. Kayserispor, bu sezon iç sahada etkili sonuçlar alıyor. Taraftarı önünde oynadıkları 3 maçı da kazandılar. Trabzonspor ise son maçta Gaziantep FK’yı 3-2 ile geçti. Haftanın merakla beklenen maçında en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, geriye düştüğü maçta 5 dakikada 2 gol buldu ve 3 puanı kaptı. Kayserispor deplasmanında 2-1 kazandılar.