Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Salernitana Bahis Tahmini 02.10.2022

A Spor ve S Sport Plus ekranlarından 2 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 8. hafta mücadelesinde, Sassuolo ile Salernitana karşı karşıya gelecek.

Hovarda, Sassuolo kazanır seçeneğine 2.08, beraberliğe 3.70, Salernitana kazanır seçeneğine ise 3.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Sassuolo Son Dakika Golüyle Kazandı

Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde Torino deplasmanına konuk olan Sassuolo, 4 haftalık galibiyet hasretine son dakika golüyle son verdi. Alessio Dionisi ve öğrencileri, üst üste 3 maçtan 1’er puan toplarken, Udinese karşısında 3-1 mağlup oldu. Kötü gidişata kısa sürede son vermeyi başaran Sassuolo, Torino deplasmanında oyuna son 5 dakikada giren Agustin Alvarez Martinez’in golüyle 3 puana uzandı. İlk 7 haftadan 3 beraberlik, 2 galibiyet, 2 beraberlikle 9 puan toplamayı başaran ev sahibi, 11. sırada yer alıyor. 7 maçta sadece 5 kez rakip fileleri havalandırabilen Sassuolo, hücum hattında etkisiz kaldı. Ev sahibi milli ara dönüşünde kazanarak, üst sıra mücadelesine dahil olmak istiyor.

Salernitana 5 Hafta Sonra Kaybetti

Salernitana cephesinde 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftadan 1 mağlubiyet, 4 beraberlik, 1 galibiyetle 7 puan toplamayı başaran konuk ekip, ilk hafta aldığı Roma mağlubiyetinin ardından namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Davide Nicola ve öğrencilerinde yenilmezlik serisi son hafta Lecce karşısında sona erdi. 7. hafta kadar galibiyeti bulunmayan Lecce karşısında etkisiz bir 90 dakika geçiren Salernitana, adım adım alt sıralara geriliyor. Konuk ekip bu sezon kolay maç kaybetmezken, maç kazanmakta ise fazlasıyla zorlandı. Salernitana 3 puan adına güven vermeyi başaramadı.

Sassuolo – Salernitana Maç Bilgileri

Sassuolo – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve A Spor ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Maria Sole Ferrieri Caputi. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo takımında Gregoire Defrel, Hamed Traore, Mert Müldür ve Domenico Berardi sakat. Salernitana cephesinde ise Federico Fazio ve Emil Bohinen’in sakatlığı bulunuyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Gianmarco Ferrari, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Maxime Lopez, Armand Lauriente, Andrea Pinamonti.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Luigi Sepe, Norbert Gyömber, Dylan Bronn, Federico Fazio, Tonny Vilhena, Emil Bohinen, Giulio Maggiore, Antonio Candreva, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Pasquale Mazzocchi.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermedi. Sassuolo ve Salernitana bu hafta 3 puan hedeflerine ulaşamasa da, 90 dakika sonunda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sassuolo haftaya aldığı 5-0’lık galibiyetle damga vurdu. Ev sahibi milli aradan harika bir geri dönüş yaparken, Salernitana karşısında çok rahat kazandı.