UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe AEK Larnaca İddaa Tahmini 06.10.2022

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. Maçında Fenerbahçe iç sahada, AEK Larnaca’yı konuk edecek. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe ve AEK Larnaca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.42, beraberlik 4.85, AEK Larnaca kazanır ise 8..30 olarak açıklanmış. 

Fenerbahçe Liderlik Peşinde

Fenerbahçe, grupta adından söz ettirmeye devam ediyor. Grubun ilk maçında Kadıköy’de Dynamo Kiev’i konuk eden Sarı Lacivertliler, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuştu. Grubun 2. maçında ise Fransa’da Rennes’e konuk olan Fenerbahçe, rakibi karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 2-2 tamamladı ve bu zorlu deplasmandan puan ile döndü. Grupta oynadığı 2 maçta 4 puanı bulunan Jorge Jesus’un ekibi, 2. sırada yer alıyor. Bu hafta AEK Larnaca’yı konuk edecek Fenerbahçe, maçın net favorisi. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres ve Nazım Sangare sakat. Bruma ve Serdar Dursun ise kadroda yer almıyor.

AEK Larnaca Sürpriz Arayacak

AEK Larnaca’nın grupta tek galibiyeti var. 2 hafta önce Dynamo Kiev deplasmanına konuk olan AEK Larnaca, rakibini tek golle 1-0 mağlup ederek dikkat çekmişti. Grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyorlar ama Dynamo Kiev’den daha fazla puan topladılar. Grubun ilk maçında ise Rennes’e 2-1 kaybetmişlerdi. 2 maç sonunda 3 puanı bulunan Kıbrıs Rum Kesimi ekibinin 3. sırada yer aldığını belirtelim. Bu hafta Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olacak AEK Larnaca’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – AEK Larnaca Maç Bilgileri

Fenerbahçe – AEK Larnaca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kadıköy’de oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres ve Nazım Sangare sakat. Bruma ve Serdar Dursun ise kadroda yer almıyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Joao Pedro

AEK Larnaca'nın ilk 11’i Belli mi?

AEK Larnaca’nın muhtemel kadrosu: Kenan Piric, Angel Garcia, Mikel Gonzalez, Nenad Tomovic, Roberto Rosales, Gus Ledes, Oier, Adam Gyurcso, Omri Altman, Imad Faraj, Rafael Lopes

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, grupta oynadığı 2 maçta 4 puan almayı başardı. Dynamo Kiev’i 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, Rennes deplasmanında da 2-2 berabee kaldı. 4 puan ile birlikte Rennes ile zirveyi paylaşıyorlar. Fenerbahçe’den 3 puan bekliyorum. Kadıköy’de AEK Larnaca’yı mağlup ederler.

İddaa Oranı: İY 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: İY 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, yoluna doludizgin devam etti. AEK Larnaca’yı 2-0 mağlup ettiler ve gruptan çıkma adına avantaj yakaladılar.