UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Midtjylland Feyenoord Bahis Tahmini 06.10.2022

6 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de, Midtjylland ile Feyenoord karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi F Grubu 3. hafta mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Betroad, Midtjylland galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.70, Feyenoord galibiyetine ise 2.32 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.30 oran kazandırıyor.

Midtjylland Galibiyet Peşinde

Midtjylland yeni hocası Albert Capellas yönetiminde yükselişe geçti. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ilk hafta Sturm Graz deplasmanına konuk olan ev sahibi, ilk maçtan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 2. hafta sahasında Lazio’yu konuk eden Midtjylland, liderliğin favorisi olarak gösterilen İtalya temsilcisi karşısında 5-1’lik galibiyetle yükselişe geçti. Danimarka Süper Ligi’nde ise son 3 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, milli ara dönüşünde 1-1’lik Viborg galibiyetiyle seriyi sürdürdü. Bu hafta sahasında Feyenoord’u konuk edecek olan Midtjylland, iç saha avantajıyla gruptaki 2. galibiyetini hedefliyor.

Feyenoord Yarım Düzine Gol Kaydetti

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun 2. haftası sahasında Sturm Graz’ı konuk eden Feyenoord, tam 6 golle 3 puana uzanırken, haftaya damgasını vurdu. Açılışı Lazio deplasmanında mağlubiyetle yapan Arne Slot ve öğrencileri, 6-0’lık galibiyetle Avrupa’da yükselişe geçti. Konuk ekip Avrupa sahnesine yükselişe başlarken, Hollanda Eredivisie Ligi’nde ise düşüşe geçti. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Feyenoord, sezonun ilk lig mağlubiyetini PSV karşısında aldıktan sonra, geçtiğimiz hafta Nijmegen ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Sturm Graz karşısında sergilediği futbolla rüştünü ispatlayan Feyenoord, bu hafta Midtjylland deplasmanında galibiyet arayacak.

Midtjylland – Feyenoord Maç Bilgileri

Midtjylland – Feyenoord Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele MCH Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Midtjylland takımında bu hafta Junior Brumado’nun sakatlığı devam ediyor.

Midtjylland’nın ilk 11’i Belli mi?

Midtjylland’nın muhtemel kadrosu: Jonas Lössl, Erik Sviatchenko, Juninho, Joel Andersson, Pione Sisto, Kristoffer Olsson, Evander, Paulo da Silva, Sory Kaba, Gustav Isaksen, Anders Dreyer.

Feyenoord'un ilk 11’i Belli mi?

Feyenoord’un muhtemel kadrosu: Justin Bijlow, Fredrik Bjorkan, David Hancko, Marcus Pedersen, Maduro, Orkun Körkçü, Sebastian Szymanski, Gernot Trauner, Patrik Walemark, Danilo, Javairo Dilrosun.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda son haftaya aldığı farklı galibiyetlerle damga vurdu. Midtjylland ve Feyenoord’un gollerine bu hafta devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı.İki takımda 2’şer gole imza atarken, 90 dakika sonunda 1’er puana razı geldi. İki takımda iyi hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.