UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Dynamo Kiev Bahis Tahmini 06.10.2022

UEF Avrupa Ligi B Grubu 3. Maçında Dynamo Kiev deplasmanda, Rennes’in konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Rennes ile Dynamo Kiev zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Rennes galibiyetinin 1.52, beraberlik tercihinin 4.40, Dynamo Kiev galibiyetinin ise 7.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Rennes Maçın Favorisi

Rennes, grupta henüz mağlubiyet yaşamadı. İlk maçta AEK Larnaca deplasmanında 2-1 kazanan Bruno Genesio’nun öğrencileri, grubun 2. maçında ise Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Fransız ekibi, mağlup olmadığı için şanslıydı diyebiliriz. Fransa Ligue 1’de ise geçen hafta Strasbourg deplasmanında 3-1 kazanan Rennes’de moraller yerinde. Bu hafta Avrupa Ligi’nde konuk edecekleri Dynamo Kiev karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Rennes’de Hamari Traore kart cezalısı. Baptiste Santamaria ise sakat.

Dynamo Kiev’in Golü Yok

Dynamo Kiev, grupta hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Grubun ilk maçında Fenerbahçe’ye 2-1 kaybeden Ukrayna ekibi, 2. maçta ise konuk ettiği AEK Larnaca’ya 1-0 mağlup oldu. Mircea Lucescu’nun öğrencileri, grupta oynadığı 2 maçtan da puan almayı başaramadı. Puansız olarak son sırada yer alan Dynamo Kiev’in henüz golle tanışamadığını da belirtelim. Gruptan çıkma şansını bir hayli zorlaştıran Dynamo Kiev, bu hafta lider Rennes’in konuğu olacak. Maç öncesinde Dynamo Kiev’de kaleci Georgiy Bushchan ve Mykola Shaparenko’nun sakatlıkları devam ediyor.

Rennes – Dynamo Kiev Maç Bilgileri

Rennes – Dynamo Kiev Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes’de Hamari Traore kart cezalısı. Baptiste Santamaria ise sakat. Dynamo Kiev’de kaleci Georgiy Bushchan ve Mykola Shaparenko’nun sakatlıkları devam ediyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Adrien Truffert, Arthur Theate, Joe Rodon, Birger Meling, Flavien Tait, Kamal Sulemana, Lovro Majer, Martin Terrier, Benjamin Bourigeaud, Amine Gouri

Dynamo Kiev'in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Denys Boyko, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Vladyslav Kabaiev, Denys Garmash, Artem Besedin

İddaa Tahmini

Rennes’in kazanacağını düşünüyorum. Fransız ekibi grupta oynadığı 2 maçta 4 puan topladı. Dynamo Kiev’in ise puansız olarak son sırada yer aldığını belirtelim. Üstelik 2 maçta da gol atmayı başaramadılar. Rennes’in kolay kazanması gereken bir maç. Dynamo Kiev’i mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dynamo Kiev, üst üste 3. mağlubiyetini yaşadı. Rennes , rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu.