Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Bayern Münih İddaa Tahmini 08.10.2022

Borussia Dortmund evinde Bayern Münih‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 9. haftasında sahne alacak olan Der Klassiker mücadelesi, Türkiye saati ile 19:30’da başlayacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

Bets10, Borussia Dortmund galibiyetine 4.29, beraberliğe 4.45, Bayern Münih galibiyetine ise 1.71 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.86, beraberliğe 4.04, konuk ekibe ise 1.46 oran veriyor.

Borussia Dortmund Deplasmanda Rahat Kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Sevilla deplasmanına konuk olan Borussia Dortmund, İspanya’dan çok rahat bir galibiyetle dönüyor. Edin Terzic’in öğrencileri, 4-1’lik net bir galibiyete imza atarken, grupta 3 maçtan 6 puan topladı ve zirve mücadelesine dahil oldu. Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga’da ise 1-0 öne geçtiği Köln deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, liderlik fırsatını kaçırdı. 8 maçtan 5 galibiyet, 3 mağlubiyetle 15 puan toplayan Dortmund, liderin 2 puan gerisinde yer alıyor.  Der Klassiker’de Bayern Münih karşısına çıkacak olan Sarı Siyahlılar, şampiyonluk yarışında rüştünü ispatlayabileceği maçlardan birine çıkıyor. 11 gol atıp, kalesinde 10 gole engel olamayan ev sahibi, savunmada Köln karşısında sergilediği performanstan çok daha iyisini sergilemek zorunda.

Bayern Münih Gözünü Zirveye Dikti

Milli ara Bayern Münih’e yaradı. Son şampiyon Bayern Münih, yeni sezona 3’te 3 yaparak başladı. 3 maçta 15 gol atarak kazanan Nagelsmann’ın öğrencileri, Şampiyonlar Ligi C Grubu’na 2’de 2 yaparak başlarken, ligde düşüşe geçerek 4 maçtan sadece 3 beraberlikle 3 puan toplayabilmişti. Milli ara dönüşü Bayer Leverkusen’i 4-0 mağlup ederek, Bundesliga’da yeniden yükselişe geçen Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise Viktoria Plzen’i 5-0 mağlup ederek, üst üste 3. galibiyetini aldı. İki kulvarda birden vites yükselten Bavyera ekibi, Der Klassiker öncesi güven tazeledi. Lider ile arasında 2 puan fark bulunan Bayern Münih, bu hafta kazanarak liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Eski günlerine geri dönen konuk ekip, yeniden iki kulvarda birden güven vermeye başladı.

Dortmund – Bayern Münih Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund takımında Giovanni Reyna, Jamie Bynoe-Gittens, Sebastien Haller, Mateu Morey, Mahmoud Dahoud ve Marco Reus’un sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih’te bu hafta Bouna Sarr ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Karim Adeyemi.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Josip Stanisic, Matthijs De Ligt, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Kingsley Coman, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

İddaa Tahmini

Der Klassiker’de son 6 maçta 3.5 gol barajı aşıldı. Uzun süredir hücum futboluyla rüştünü ispatlayan Dortmund ve Bayern Münih, yeni sezonda da iyi hücum performansları sergiliyor. İki takımın bir kez daha 3.5 gol barajın aşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Der Klassiker’de puanla bölüşüldü. İki ezeli rakip 2’şer gole imza atarken, galibiyet adına yeterli olamadı. Dortmund ve Bayern Münih haftayı 1’er puanla tamamladı. Mücadelede 4 gol atılırken, Bayern Münih maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.