LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Athletic Bilbao İddaa Tahmini 08.10.2022

İspanya La Liga’da sezona kötü başlayan ve galibiyet almakta zorlanan Sevilla evinde, Athletic Bilbao’yu konuk edecekler. Karşılaşma saat 19.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Sevilla ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 2.98, beraberlik 3.35, Athletic Bilbao kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Sevilla’da Beklenen Ayrılık

Sevilla’da teknik direktör Julen Lopetegui ile yollar ayrıldı. Kötü sonuçların faturası Arjantinli teknik adama kesildi. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’u konuk eden Sevilla, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Şampiyonlar Ligi grubunda oynadıkları 3 maçta sadece 1 puan toplayabildiler. La Liga’da ise geçen hafta Atletico Madrid’e 2-0 kaybeden Sevilla’nın ligde sadece 1 galibiyeti var. Topladıkları 4 puan ile düşme hattının 1 basamak üzerindeler. Bu hafta Athletic Bilbao’yu konuk edecek Sevilla’da Karim Rekik, Marcao ve Jesus Corona’nın sakatlıkları var.

Athletic Bilbao Dikkat Çekiyor

Athletic Bilbao, bu sezon La Liga’nın dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Geride kalan 7 haftada sadece 1 kez kaybettiler. Geçtiğimiz hafta San Mames Barria’da konuk ettikleri Almeria’yı 4-0 ile geçen Ernesto Valverde’nin öğrencileri, zirve takibini devam ettirdi. Topladıkları 16 puan ile 3. sırada yer alan Bask ekibi, lider Barcelona’nın sadece 3 puan gerisinde. Deplasmanda oynadıkları 2 maçta da 4’er gol atarak kazanan Athletc Bilbao, Sevilla karşısında da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche’nin sakatlığı devam ediyor.

Sevilla – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Sevilla – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Karim Rekik, Marcao ve Jesus Corona’nın sakatlıkları var. Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche’nin sakatlığı devam ediyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Kike Salas, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Sevilla’da teknik direktör Lopetegui ile yollar ayrıldı. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’a 4-1 kaybettiler. Ligde ise geçen hafta Atletico Madrid’e 2-0 kaybetmişledi. Sevilla’nın ligde tek galibiyeti var ve düşme hattına çok yakınlar. Athletic Bilbao ise geçen hafta Almeria’yı 4 golle geçti. Sezona çok iyi başladılar ve zirve takibini sürdürüyorlar. Athletic Bilbao, aynı zamanda hücumda da çok üretken. Sevilla’nın işi kolay değil ama reaksiyon göstermeliler. Ramon Sanchez Pizjuan’da karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, yeni hocası Sampaoli yönetiminde ilk puanını aldı. İç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldılar.