LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Girona Bahis Tahmini 08.10.2022

İspanya La Liga’da zirve takibini devam ettirmek isteyen Atletico Madrid evinde, Girona’yı konuk edecek. Saat 17.15’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Atletico Madrid ve Girona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Atletico Madrid kazanır 1.52, beraberlik 4.25, Girona kazanır ise 6.70 olarak açıklanmış. 

Atletico Madrid Galibiyet Peşinde

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde hafta içi beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Jan Breydel’de konuk oldukları Club Brugge’e 2-0 kaybettiler. Çok sayıda fırsatı harcadıklarını ve bir de penaltı kaçırdıklarını belirtelim. Bu mağlubiyetin ardından gruptan çıkma şansları da zora girdi diyebiliriz. La Liga’da ise geçen hafta kazanarak moral buldular. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla’yı 2-0 mağlup eden Diego Simeone’nin ekibi, üst sıra takibini sürdürdü. 13 puan ile 5. sıradalar ve bu hafta Girona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Sergio Reguilon’un sakatlığı devam ediyor.

Girona Deplasmanda Zorlanıyor

Girona, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Real Sociedad’a 5-3 mağlup oldular. Alexander Sörloth’a önlem alamayan Girona, sahadan puansız ayrılan taraf oldu. La Liga’da bu sezon 7 hafta geride kaldı ve Girona’nın 7 puanı bulunuyor. Michel’in öğrencileri, bu 7 puanının 6’sını iç sahada elde etti. Deplamanda ise vasatı aşamayan bir Girona var. Tek deplasman puanını Mallorca karşısında alabildiler. Wanda Metropolitano’da konuk olacakları Atletico Madrid karşısında da işleri çok zor. Maç öncesinde Girona’da Borja Garcia’nın sakatlığı devam ediyor.

Atletico Madrid – Girona Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Sergio Reguilon’un sakatlığı devam ediyor. Girona’da Borja Garcia’nın sakatlığı devam ediyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın net favorisi. Geçen hafta Sevilla deplasmanında 2-0 kazanarak moral buldular. Girona ise iç sahada konuk ettiği Real Sociedad’a 5-3 kaybetti. Son 2 maçtan da puan çıkartamadılar. Atletico Madrid’den bu hafta yine galibiyet bekliyorum. Wanda Metropolitano’da Girona’yı mağlup ederler ve 3 puanın sahibi olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid evinde kazandı. Wanda Metropolitano’da Girona’yı 2-1 mağlup ettiler ve üst sıra takibini sürdürdüler.