Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Lazio İddaa Tahmini 10.10.2022

S Sport Plus ekranlarından 10 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 9. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Lazio karşı karşıya gelecek.

intobet, Fiorentina galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.45, Lazio galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Fiorentina İstikrardan Uzak

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftadan 2 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 9 puan topladı ve kendisine 11. sırada yer buldu. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, milli ara öncesi Hellas Verona karşısında 2-0’lık skorla sezonun 2. galibiyetini alırken, milli ara dönüşünde liderlik koltuğunun ortağı Atalanta’ya deplasmanda 1-0 kaybetti. İtalya Serie A Ligi’nd istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, UEFA Konferans Ligi A Grubu’nda ise Rigas Skola beraberliği ve Başakşehir mağlubiyetinin ardından, milli ara dönüşünde Hearts’i deplasmanda 3-0 mağlup etti.

Lazio Yükselişe Geçti

Lazio üst üste galibiyetlerle güven tazeledi ve İtalya Serie A Ligi’nde zirve yarışına ortak oldu. Sarri ve öğrencileri, 3 maçlık galibiyet serisiyle 8 hafta sonunda puanını 17’ye çıkartırken, 5. sıraya kadar yükseldi. Son 3 haftada Hellas Verona, Cremonese ve Spezia karşısında gol yemeden kazanan Lazio, 10 golle 9 puan topladı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise 3 maçtan 4 puan çıkarabilen konuk ekip, milli ara dönüşü Sturm Graz beraberliğiyle Avrupa’da puan kayıplarına devam ederken, İtalya Serei A Ligi’nde ise harika bir performans grafiği ortaya koydu. Rotasını lige çeviren konuk ekip, galibiyetlerine Fiorentina karşısında devam etmek istiyor.

Fiorentina – Lazio Maç Bilgileri

Fiorentina – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Fabio Maresca. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Gaetano Castrovilli ve Antonin Barak’ın sakatlıkları devam ediyor. Lazio cephesinde Nicolo Casale’nin sakatlığı devam ediyor.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Rolando Mandragora, Luka Jovic, Jonathan Ikone.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Danilo Cataldi, Ciro Immobile.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Lazio, 3 maçlık galibiyet serisiyle çıkacağı Fiorentina deplasmanında galibiyetlerine devam edecek ve zirve takibini sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.06

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio 4’te 4 yapmayı başardı. Konuk ekip bir kez daha 4 golle galibiyete uzanırken, Fiorentina engelini zorlanmadan geçti. Kazananları tebrik ederiz.