UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Freiburg İddaa Tahmini 13.10.2022

UEFA Avrupa Ligi G Grubu 4. hafta kapsamında, Nantes ile Freiburg karşı karşıya gelecek. 13 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Hovarda, Nantes galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.50, Freiburg galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.97, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Nantes Toparlanmayı Başaramadı

Nantes cephesine tehlike çanları Antoine Kombouare için çalıyor. Fransa Ligue 1’de ilk 10 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, 7 puanla düşme hattının içerisine girdi ve Ajaccio ile birlikte en alt sırayı paylaştı. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise 3 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Nantes, Olympiakos karşısında ilk hafta galip gelmeyi başarırken, son 2 haftada Qarabağ ve Freiburg’a kaybetti. 180 dakikadır skor dahi üretmeyi başaramayan Nantes, kalesinde ise 5 gole engel olamadı Deplasmanda kaybettiği Freiburg ile iç sahada karşı karşıya gelecek olan Nantes’in bu hafta galibiyete ihtiyacı var.

Freiburg Liderlik Koltuğunu Bırakmadı

Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi ve Almanya Bundesliga’da harika performanslar sergiledi. Konuk ekip Bundesliga’da son 7 hafta namağlup bir performans ortaya koyarken, 9 haftadan ise sadece 1 mağlubiyet aldı. 18 puanla 2. sırada yer alan Freiburg’un lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise 3 haftadan 3 galibiyet çıkarmayı başaran Freiburg, Qarabağ, Olympiakos ve Nantes engellerini galibiyetlerle geçti. Liderlik koltuğunda oturan konuk ekip, ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Nantes ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son 2 haftada 5 golle kazanan Freiburg, kalesinde gole geçit vermedi.

Nantes – Freiburg Maç Bilgileri

Nantes – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Fabio Da Silva’nın sakatlığı devam ediyor. Freiburg takımında bu hafta Hugo Siquet ve Roland Sallai’nin sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Dennis Appiah Nicolas Pallois, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Samuel Moutoussamy, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Daniel-Kofi Kyereh, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun lideri, Almanya Bundesliga’nın ise 2.’si Freiburg, yenilmezlik serisini iç sahada 2-0 mağlup ettiği Nantes karşısında galibiyetle sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.83

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg tam 4 golle kazanırken, deplasmanda olmasına rağmen Nantes’e gol şansı tanımadı. Almanya temsilcisi grupta tüm maçlarını kazandı ve UEFA Avrupa Ligi’ne damga vurdu. Kazananları tebrik ederiz.