İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 16.10.2022

16 Ekim Pazar günü Fransa Ligue 1’de oynanacak olan 11. hafta mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Rennes – Lyon: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; İddaa fikstüründe 16 Ekim Pazar günü bizleri bekleyen Fransa Ligue 1’in 11. hafta mücadelesinde, Rennes ile Lyon kozlarını paylaşacak. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:00. Rennes, Fransa Ligue 1’de tam 6 hafta, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 4 maçtır kaybetmiyor. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda liderlik koltuğunu Fenerbahçe ile birlikte paylaşan Rennes, 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. Sadece Fenerbahçe karşısında puan kaybeden Rennes, gruptan çıkmayı garantilerken, son 2 hafta liderlik için mücadele edecek. Fransa Ligue 1’de ise son 6 haftadan namağlup çıkmayı başaran Bruno Genesio’nun öğrencileri, 4 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. 18 puanla 7. sırada yer alan Rennes, liderin 8 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Fransa Ligue 1’in 10. haftası sahasında Toulouse’u konuk eden Lyon, 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramazken, 1-1’lik beraberlikle birlikte son 5 haftanın tamamında puan kaybettiler. Sezona harika bir başlangıç yapan Lyon, ilk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başarırken, etkisini sürdüremedi ve son 5 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Toulouse beraberliğiyle birlikte Peter Bosz dönemi sona erdi. Erken bir teknik adam değişikliğine giden Lyon, hafta içinde göreve Laurent Blanc’ı getirdi. 14 puanla 9. sırada yer alan Lyon, bu hafta Rennes deplasmanına konuk olacak. Konuk ekibin üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyacı var. Lyon’un ilk 10 haftada 17 gol atıp, kalesinde 12 gol gördüğünü ve bol gollü mücadelelere ima attığını belirtelim. Fransa Ligue 1 ve Avrupa Ligi’nde harika günler geçiren Rennes, teknik adam değişikliğine giderek yükselişe geçmek isteyen Lyon’u sahasında konuk edecek. Zorlu mücadelede iki takımında galibiyet hedefiyle, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Nantes – Brest: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in 19. sırasında yer alan Nantes, 16 Ekim Pazar günü sahasında en alt sıradaki Brest’i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nantes, UEFA Avrupa Ligi’nden eli boş dönüyor. G Grubu’nun 4. haftasında Freiburg’a iç sahada 4-0 kaybeden Antoine Kombouaré’nin öğrencileri, üst üste 3. yenilgisini alırken, 2. sıranın 4, liderin ise 9 puan gerisine düştü. Avrupa hedefinden günden güne uzaklaşan Nantes, Fransa Ligue 1 serüvenine ise 10 hafta sonunda düşme hattında devam ediyor. 10 maçtan 1 galibiyet, 4 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran ev sahibi, son 6 haftanın tamamında puan kaybederken, en alt sıradaki Brest ile birlikte ligin en zayıf performansını sergiledi. Son 2 maç kalesinde 7 gole engel olamayan ve skor üretmeyi başaramayan Nantes, kabusa en alt sıradaki Brest karşısında son vermek istiyor. Fransa Ligue 1’in 10. haftası sahasında Lorient’i sahasında konuk eden Brest, 2-1’lik mağlubiyetle dipten kurtulamadı. Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası haline gelen konuk ekip, hafta içinde teknik adam değişikliğine gitti. Michel Der Zakarian ile yollarını ayıran Brest, göreve Bruno Grougi’yi getirdi. Sadece 3. hafta Angers deplasmanından 3 puan çıkarmayı başaran Brest, son 7 haftadan ise sadece 2 puan çıkarabildi. Kalesinde tam 21 gole engel olamayan konuk ekip, rakip fileleri ise sadece 10 kez havalandırabildi. Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası olarak bu hafta en yakın rakiplerinden Nantes karşısına çıkacak olan Brest, yeni hocasıyla ilk galibiyetini almak istiyor. Fransa Ligue 1’in en zayıf halkaları karşı karşıya geliyor. Maç kazanmakta zorlanan iki takımda bu sezon iyi savunma performansı sergilemedi. Nantes ve Brest’in mücadelesinde karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyorum.

Monaco – Clermont: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.90 (intobet) ; 16 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 18:05’te start alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Monaco ile Clermont karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1. Fransa Ligue 1’de 5’te 5 yapmayı başaran Monaco, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise ilk maçta 3-1 mağlup etmeyi başardığı Trabzonspor’a deplasmanda 4-0 kaybetti. Nubel’in büyük hatasıyla 1-0 geriye düşen Monaco, bir daha toparlanamadı. Fransa Ligue 1’de ise son 5 haftada Nice, Lyon, Reims, Nantes ve Montpellier’i mağlup etmeyi başaran ev sahibi, Avrupa’da büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. H Grubu’nda 3. sıraya kadar gerileyen Clement’in öğrencileri, Avrupa dönüşü Fransa Ligue 1’de galibiyetlerine devam etmek istiyor. İlk 10 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 20 puan toplamayı başaran Monaco, zirvenin 6 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Fransa Ligue 1’in 10. haftası sahasında Auxerre’yi konuk eden Clermont, Eddine Khaoui ve Grejohn Kyei’nin golleriyle ikinci yarıda 2-0’lık üstünlüğü yakalarken, rakibine tek gol şansını 90. dakikada verdi ve karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Ligin bir diğer yeni temsilcisi Ajaccio’yu ise deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, son 2 haftada iyi hücum performanslarıyla kazandı. 16 puanla 8. sırada yer alan Clermont, Fransa Ligue 1’de üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Pascal Gastien ve ekibi yükselen performansını Monaco karşısında sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de 5 haftadır kazanan Monaco, iç sahada 2 haftadır kazanan Clermont’u konuk edecek. İki yükselişteki takımında bu zorlu mücadelede karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.97

intobet Bahis Oranı: 5.30