Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton West Ham Bahis Tahmini 16.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. West Ham deplasmanda, Southampton’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Southampton West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Southampton kazanır 3.00, beraberlik 3.40, West Ham kazanır ise 2.48 olarak açıklanmış.

Southampton Vasatı Aşamıyor

Southampton, Premier Lig’de bu sezon vasatı aşamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Manchester City’e konuk olan Southampton, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçtan da mağlubiyet il ayrılan Southampton’da moraller bozuk. Geride kalan 9 maçta sadece 2 kez kazanabilen Ralph Hasenhüttl’ın öğrencileri, düşme hattına iyice yaklaştı. 18. sıradaki Wolverhampton’ın sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta ise St. Marry’de West Ham’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Southampton’da Moussa Djenepo ve Romeo Lavia sakat olan isimler.

West Ham Evinde Kazandı

West Ham, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fulham’ı 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Bir önceki hafta ise Wolverhampton’ı 2-0 ile geçmişlerdi. Premier Lig’de üst üste 2 maçtır kazanan Londra ekibi, yavaş yavaş toparlanma sinyalleri vermeye başladı. Scamacca ve Paqueta’nın yükselen performansları, West Ham’ı da yukarıya çekmeye devam ediyor. Bu hafta Southmapton’a konuk olacak West Ham, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna, Nayef Aguerd ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları devam ediyor.

Southampton – West Ham Maç Bilgileri

Southampton – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Moussa Djenepo ve Romeo Lavia sakat olan isimler. West Ham’da Angelo Ogbonna, Nayef Aguerd ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları devam ediyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Stuart Armstrong, Adam Armstrong, Che Adams

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Southampton, Premier Lig’de üst üste 4 maçtır mağlup oluyor. Geçen hafta Etihad’da Manchester City’e 4-0 kaybettiler. Düşme hattının sadece 1 basamak üzerinde yer alıyorlar. West Ham ise geçen hafta Fulham’ı 3-1 mağlup etti. Premier Lig’de bu sezon 3. Galibiyetini aldılar ve düşme hattının üzerine çıktılar. Southampton karşısında da favoriler. West Ham’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.48

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. West Ham ile 1-1 berabere kaldılar.