Leipzig Hamburg İddaa Tahmini 18.10.2022

Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında Leipzig ile Hamburg karşı karşıya gelecek. 18 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Leipzig galibiyetine 1.34, beraberliğe 5.14, Hamburg galibiyetine ise 9.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Leipzig’den Üst Üste Galibiyetler

Almanya DFB Kupası’nda geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Leipzig, bu sezon 2. Tur kapsamında Hamburg karşısına çıkıyor. Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, iki kulvarda birden üst sıralardan uzak kalınca, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Göreve Marco Rose’yi getiren Leipzig, Almanya Bundesliga’da 3 maçtan 7 puan çıkarırken, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise 2’de 2 yapmayı başardı. Celtic deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetin geri dönüşünde, Almanya Bundesliga’da Hertha Berlin’i 3-2 mağlup etmeyi başaran Marco Rose ve öğrencileri, yükselen performans grafiğiyle dikkat çekiyor. İki kulvarda birden yükselişe geçen Leipzig, etkisini Almanya DFB Kupası’nda devam ettirmek istiyor.

Hamburg 6 Hafta Sonra Mağlup

Hamburg, 2. Bundesliga’da tam 6 hafta sonra mağlup oldu. Konuk olduğu St. Pauli deplasmanında 28. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden konuk ekip, sezonun en ağır yenilgisini 3-0’lık skorla aldı. 2. Bundesliga’da liderlik fırsatını elinden kaçıran Tim Walter’in öğrencileri, 12 hafta sonunda 3. mağlubiyetini alırken, liderin 2 puan gerisinde kaldı. 8 galibiyet, 1 beraberlikle 25 puan toplamayı başaran Hamburg, 12 haftanın 10’unda skor üretti. Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında ise Bayreuth’u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, iki kulvarda birden etkili olmayı başardı. Hamburg geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyeti Leipzig karşısında unutturmak istiyor.

Leipzig – Hamburg Maç Bilgileri

Leipzig – Hamburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi tarafından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’da karşılaşma öncesi Konrad Laimer, Peter Gulacsi, Daniel Olmo ve Lukas Klostermann’ın sakatlıkları devam ediyor. Hamburg takımında ise bu hafta Tim Leibold, Omar Megeed ve Ogechika Heil’in sakatlıkları devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Christopher Nkunku, Kevin Kampl, Emil Forsberg, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

Hamburg’un 11’i Belli mi?

Hamburg’un muhtemel kadrosu: Heuer Fernandes, Mario Vuskovic, Moritz Heyer, Sebastian Schonlau, Benes, Glatzel, Ludovit Reis, Jonas Meffert, Ransford Königsdörffer, Bakery Jatta, Miro Muheim.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da yükselişe geçen Leipzig ile 2. Bundesliga’da iyi bir sezon geçiren Hamburg, DFB Kupası’nda kozlarını paylaşacak. Bu sezon gol sorunu yaşamayan ve hücumda etkili olan tarafların, kupa serüveninde gollerine devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig evinde 4 golle tur atladı. Ev sahibi 2. Bundesliga’da mücadele eden rakibi karşısında maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyarken, kalesinde ise gole geçit vermedi.