İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 27.10.2022

UEFA Avrupa Ligi kapsamında 27 Ekim Perşembe akşamı sahne alacak 3 müsabakayı kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Ludogorets – Real Betis: MS 2, 1.99 (iddaa) – 2.30 (intobet) ; UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun namağlup lideri Real Betis, 27 Ekim Perşembe akşamı Ludogorets deplasmanına konuk olacak. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:45. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun 4. haftasında HJK Helsinki’yi sahasında konuk eden Ludogorets, Gruper ve Rick’in golleriyle 2-0’lık net bir galibiyete imza atarken, 2.’liğe yükseldi. Lider Real Betis’in 3 puan gerisinde kalan ev sahibi, gruptan çıkmak adına dev bir adım attı. 4 maçtan 7 puan toplamayı başaran Ante Simundza’nın öğrencileri, sadece Real Betis deplasmanında mağlup oldu. Bulgaristan 1. Ligi’nde ise 13 haftalık fikstürden sadece 1 mağlubiyet alarak zirve yarışını sürdüren ev sahibi, iki kulvarda birden etkili olmayı başardı. Kolay maç kaybetmeyen Ludogorets, deplasmanda 3-2 kaybettiği Real Betis karşısında galibiyet arayacak. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’na ilk 4 haftada damga vuran takım Real Betis oldu. İlk 3 haftadan 3 galibiyet çıkarmayı başaran konuk ekip, ilk maçlar sona erdiğinde liderlik koltuğuna oturdu. Rövanş maçları kapsamında ilk sınavını Roma’ya karşı veren Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, 1-1’lik beraberlikle ilk puan kaybını yaşarken, zirvedeki yerini korudu. İspanya La Liga’da ise 11 haftadan 20 puan toplamayı başaran konuk ekip, 6 maçını kazanırken, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta iç sahada Atletico Madrid’e kaybeden Real Betis, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Liderliğini sürdürmek isteyen konuk ekip, bu hafta en yakın rakibine deplasmanda konuk olacak. Son 2 haftaya lider girmeyi başaran Real Betis, namağlup performansını Ludogorets deplasmanında galibiyetle taçlandıracak ve C Grubu’nda liderlik koltuğunu koruyacaktır.

Sturm Graz – Feyenoord: MS 2, 1.81 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, 4 takımda aynı puanda. 27 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadelede, Sturm Graz ile Feyenoord karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sturm Graz, bu sezon iki kulvarda birden sadece 2 mağlubiyet aldı. Ev sahibi bu hafta sezonun en ağır mağlubiyetini aldığı Feyenoord’u sahasında konuk edecek. İlk maçtan 6-0’lık hezimetle ayrılan Sturm Graz, F Grubu’nda bitime 2 hafta kalırken, liderlik umutlarını koruyor. 4 takımda 5’er puan sahip. Avrusturya Bundesliga’da 8 maçtır kaybetmeyen, 13 hafta sonunda ise 1 mağlubiyet alan Sturm Graz, F Grubu’nda ise sadece Feyenoord’a kaybetti. Bu kritik maçta Avrusturya temsilcisinin galibiyete ihtiyacı var. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda Sturm Graz engelini ilk maçta 6-0’lık harika bir galibiyetle geçmeyi başaran Feyenoord, bitime 2 hafta kala rakibine deplasmanda konuk olacak. 4 takımda yoluna 5’er puanla devam ederken, Hollanda temsilcisinin galibiyete ihtiyacı var. Son 3 hafta grupta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Feyenoord, Midtjylland karşısında 2 maçta da üstünlüğünü koruyamadı. Son 3 haftada 10 gol bulmayı başaran Arne Slot ve öğrencileri, savunmada önemli hatalar yapsa da, hücum hattında çok etkiliydi. Hollanda Eredivisie Ligi’de ise 4 maçtır bileği bükülmeyen Feyenoord, Sturm Graz karşısında galibiyet arayacak. Sturm Graz karşısında ilk maçı 6-0’lık galibiyetle kapatan Feyenoord, bir kez daha rakibi karşısına kazanmak zorunda çıkacak. F Grubu’nda liderlik için 3 puana ihtiyacı olan Hollanda temsilcisi, Avusturya deplasmanından 3 puanla dönecektir.

Union Berlin – Braga: MS 1, 1.60 (iddaa) – 1.88 (intobet) ; UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta mücadelesinde, Union Berlin sahasında Braga’yı konuk edecek. 27 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te start alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga sahnesinde Union Berlin rüzgarı esmeye devam ediyor. İlk 11 haftadan lider çıkmayı başaran Urs Fischer’in öğrencileri, Dortmund karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından, Bochum deplasmanından 3-1’lik yenilgiyle dönmesine rağmen, liderliğini sürdürdü. Sezonun şu ana kadarki en büyük sürprizine imza atan Union Berlin, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise 4 haftadan 6 puan topladı. İlk 2 haftada mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Union Berlin, Malmö karşısında 2 maçtan da 1-0’lık galibiyetlerle ayrıldı ve gruptan çıkma umutlarını son 2 maça taşıdı. Braga’yı sahasında konuk edecek olan ev sahibi, bu hafta kazanarak 2.’liğe yükselme şansına sahip. Portekiz Premier Ligi’nde geçtiğimiz hafta Estoril’i deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Braga, 2 haftalık mağlubiyet serisine son verdi. İlk 7 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, son haftalarda düşüşe geçse de, çabuk toparlanmayı başardı. Artur Jorge ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise 4 maçtan 7 puan topladı. İlk 2 hafta Malmö ve Union Berlin karşısında kazanan konuk ekip, lider US Gilloise karşısında ise 2 maçtan 1 puan çıkarabildi. 2. sırada yer alan ve zirve ile arasında 3 puan fark bulunan Braga, en yakın rakiplerinden Union Berlin’e deplasmanda konuk olacak. Konuk ekibin hata yapma lüksü yok. İç saha avantajıyla UEFA Avrupa Ligi yolunda en kritik sınavlarından birini verecek olan Union Berlin, Bundesliga’da gösterdiği etkiyi devam ettirecek ve Braga karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.76

intobet Bahis Oranı: 9.08