Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Toulouse İddaa Tahmini 28.10.2022

Fransa Ligue 1‘de liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Lens, 28 Ekim Cuma akşamı sahasında Toulouse‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, BeIN SPORTS 5 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Lens galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.40, Toulouse galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.39, beraberliğe 3.77, konuk ekibe ise 4.59 oran veriyor.

Lens  Harika Performansını Sürdürdü

Lens, Franck Haise yönetiminde harika bir sezon geçiriyor. İlk 12 haftayı 8 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor. Lens’i bu sezon mağlup edebilen tek takım Lille oldu. Derbi mağlubiyetini Montpellier galibiyetiyle unutturan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise zorlu Marsilya deplasmanından 3 puanla çıkmayı başardı. En yakın rakibini ateşli taraftarının önünde mağlup eden Lens, harika performansını sürdürüyor. Kalesinde sadece 8 gole izin veren ev sahibi, rakip fileleri ise tam 19 kez havalandırdı. Lider PSG’nin peşini bırakmayan Lens, galibiyetlerine iç sahada devam etmek istiyor.

Toulouse Yükselişte

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Strasabourg karşısına çıkan Toulouse, gol düellosundan 1 puanla ayrıldı. Rouault ve Dejaegere’nin golleriyle ilk yarıda rakibine 2-0’lık üstünlük kurmayı başaran Toulouse, 71. dakikadan itibaren 10 kişiyle mücadele ederken, skoru koruyamadı ve 2-2’lik beraberlikle haftayı kapattı. Fransa Ligue 1’de 4 maçtır bileği bükülmeyen konuk ekip, 12 hafta sonunda 10. sıraya kadar yükseldi. 2 galibiyet, 2 beraberlikle vites yükseltmeyi başaran ligin yeni temsilcisi, bu hafta zorlu Lens deplasmanına konuk olacak. 12 haftanın 10’und kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, gol yollarında etkili olmayı başarsa da, savunmada etkili olamadı.

Lens – Toulouse Maç Bilgileri

Lens – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında bu hafta Facundo Medina kart cezalısı. Gradit ve Cabot’un ise sakatlıkları devam ediyor. Toulouse cephesinde ise Rasmus Nicolaisen kart cezalısı. Rhys Healey ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Massadio Haidara, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Issiaga Sylla, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Zorlu Marsily deplasmanından 3 puanla dönen Lens, zirve takibini sürdürüyor. Ev sahibi ligin yeni temsilcisi Toulouse karşısında kazanacak ve 3’te 3 yapmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens iç sahada 3 puanı 3 golle aldı. Ev sahibi Toulouse engelini kayıpsız geçerken, bu hafta Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.