LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Espanyol Bahis Tahmini 28.10.2022

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Espanyol deplasmanda, Mallorca’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

MallorcaEspanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Mallorca kazanır 2.28, beraberlik 3.20, Espanyol kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış.

Mallorca’dan Sürpriz 3 Puan

Mallorca, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mestalla’da Valencia’ya konuk olan Javier Aguirre’nin öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştükleri maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Mallorca, La Liga’da kötü gidişatı sona erdirdi ve 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. 12. sırada kendine yer bulan Mallorca, bu hafta Espanyol ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Mallorca’da Rodrigo Battaglia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Espanyol’dan İstikrarsız Sonuçlar

Espanyol, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Elche karşısında 2 puan bıraktı. Sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Espanyol, istikrarsız sonuçlar almaya devam ediyor. 2-1 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Diego Martinez’in öğrencileri, bu sezon La Liga’da sadece 2 galibiyet alabildi. Düşme hattına iyice yaklaşan Espanyol, 18. sıradaki Girona’nın sadece 1 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta Mallorca deplasmanına konuk olacak Espanyol’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mallorca – Espanyol Maç Bilgileri

Mallorca – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Rodrigo Battaglia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Mallorca, La Liga’da 4 maç aradan sonra kazandı. Geçen hafta Mestalla’da Valencia’yı 4 golle geçtiler. Espanyol ise son haftalarda pek güven vermiyor. Savunmada da sıkıntı yaşıyorlar. Hem Mallorca’dan hem de Espanyol’dan gol beklentim var. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.86

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.