UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor CFR Cluj İddaa Tahmini 27.10.2022

UEFA Konferans Ligi G Grubu 5. maçında temsilcimiz Sivasspor evinde, CFR Cluj’u konuk edecek. Karşılaşmayı saat 22.00’de TV8,5 kanalından takip edebilirsiniz.

Sivasspor ve CFR Cluj arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sivasspor kazanır 2.20, beraberlik 3.20, CFR Cluj kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.  

Sivasspor’da Gruptan Çıkma Hesapları

Sivasspor, grupta oynadığı 4 maçta 7 puan toplamayı başardı. 2 hafta önce Ballkani deplasmanına konuk olan Sivasspor, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. 1-0 geriye düştükleri maçta arka arkaya buldukları gollerle 3 puanı kapan Yiğidolar, gruptan çıkma umutlarını da iyice arttırdı. Bu hafta konuk edecekleri lider CFR Cluj ile eşit puana sahipler. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri bugün kazanırsa, gruptan çıkma adına çok önemli bir avantaj yakalayacak. Maç öncesinde Sivasspor’da Lek James ve Ahmed Musa’nın sakatlıkları devam ediyor.

CFR Cluj Lider Konumda

CFR Cluj, grubun dikkat çeken takımlarından biri. Romanya ekibi, grupta oynadığı 4 maçta 7 puan topladı ve lider konumda yer alıyor. 2 hafta önce iç sahada Slavia Prag’ı konuk eden CFR Cluj, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Grupta tek mağlubiyetini Sivasspor karşısında alan Dan Petrescu’nun öğrencileri, bu hafta ise Sivasspor deplasmanına konuk olacak. Grupta 7 puana sahip olan CFR Cluj’un Sivasspor ile eşit puana sahip olduğunu da belirtelim. Maç öncesinde CFR Cluj’da Emmanuel Yeboah kart cezalısı.

Sivasspor – CFR Cluj Maç Bilgileri

Sivasspor – CFR Cluj Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8,5 platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Lek James ve Ahmed Musa’nın sakatlıkları devam ediyor. CFR Cluj’da Emmanuel Yeboah kart cezalısı.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare , Leke James

CFR Cluj'un ilk 11’i Belli mi?

CFR Cluj’un muhtemel kadrosu: Simone Scuffet, Cristian Manea, Denis Kolinger, Yuri Matias, Mario Camora, Nana Boateng, Karlo Muhar, Claudiu Adrian Petrila, Cephas Malele, Ciprian Deac, Rangelo Janga

İddaa Tahmini

Sivasspor’un gruptan çıkma umutları devam ediyor. 4 maçta 7 puan toplayan Yiğidolar, 2 hafta önce Ballkani deplasmanında 2-1 kazanmıştı. Grubun ilk maçında ise CFR Cluj’u deplasmanda 1-0 mağlup ettiler. Sivasspor, son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyor. CFR Cluj karşısında da kazanırlar ve liderliğe yükselirler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.99

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, taraftarı önünde net bir galibiyet aldı. CFR Cluj’u 3-0 ile geçen Sivasspor, grupta liderliğe yükseldi ve gruptan çıkmayı da garantiledi.