UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Başakşehir İddaa Tahmini 27.10.2022

UEFA Konferans Ligi A Grubu 5. maçında temsilcimizi Başakşehir deplasmanda, Fiorentina’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.45’de başlayacak ve TV8,5 kanalından ekranlara gelecek.

FiorentinaBaşakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fiorentina kazanır 1.75, beraberlik 3.75, Başakşehir kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

Fiorentina Umutlarını Sürdürüyor

Fiorentina, grupta üst üste galibiyetler alarak umutlarını arttırdı. 2 hafta önce Artemio Franchi’de konuk ettikleri Hearts’ı 5-1 mağlup eden Mor Menekşeler, grupta 2. kez galibiyet sevinci yaşamış oldu. Bir önceki galibiyetini ise Hearts deplasmanında almışlardı. Son 2 maçını da kazanan Fiorentina, 4 maç sonunda 7 puan topladı ve 2. sırada yer alıyor. Bu hafta lider Başakşehir’i konuk edecekler. Grubun ilk maçında Başakşehir’e 3-0 kaybeden Fiorentina, bu kez iç sahada 3 puan arayacak. Serie A’da ise son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu gol düellosuna sahne olan maçta İnter’e 4-3 kaybetmişlerdi. Başakşehir maçı öncesinde Fiorentina’da Gaetano Castrovilli’nin sakatlığı devam ediyor.

Başakşehir Liderliğini Sürdürüyor

Temsilcimiz Başakşehir, Konferans Ligi’nde yoluna doludizgin devam ediyor. 2 hafta önce iç sahada Rigas Skola’yı konuk eden Başakşehir, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. 4 maç sonunda 10 puan toplayan Emre Belözoğlu’nun ekibi, grupta liderliğini devam ettiriyor. İç sahada 3-0 mağlup ettikleri Fiorentina’ya bu kez deplasmanda konuk olacaklar. Öte yandan Başakşehir’in grupta oynadığı 4 maçta da kalesini gole kapatmayı başardığını belirtelim. Bu hafta Fiorentina’ya konuk olacak Başakşehir’de Mesut Özil sakat. Philippe Keny ise kadroda yer almıyor.

Fiorentina – Başakşehir Maç Bilgileri

Fiorentina – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’de başlayacak ve TV8,5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Gaetano Castrovilli’nin sakatlığı devam ediyor. Başakşehir’de Mesut Özil sakat. Philippe Keny ise kadroda yer almıyor.

Fiorentina'nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Rolando Mandragora, Christian Kouame, Jonathan Ikone

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Temsilcimiz Başakşehir, grupta liderliğini sürdürüyor. Oynadıkları 4 maçta 10 puan topladılar ve gruptan çıkma yolunda avantaj elde ettiler. İlk maçta Fiorentina’yı 3-0 mağlup etmişlerdi ama bu kez işleri çok daha zor. Fiorentina, iç sahada etkili bir takım. Artemio Franchi’de Fiorentina’yı 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina, Luka Jovic’in golleriyle 3 puanı aldı. Geriye düştükleri maçta Başakşehir’i 2-1 mağlup ettiler.