LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Atletico Madrid İddaa Tahmini 29.10.2022

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdüren Atletico Madrid deplasmanda, Cadiz’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Cadiz ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Cadiz kazanır 6.20, beraberlik 3.70, Atletico Madrid kazanır ise 1.65 olarak açıklanmış. 

Cadiz Düşme Hattında

Cadiz, La Liga’nın vasat takımlarından biri diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’ya farklı mağlup oldular. Rakibine 5-1 kaybeden Cadiz, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Geride kalan 11 haftada bu sezon sadece 1 kez kazanabildiler. Tek galibiyetini Valladolid deplasmanında alan Sergio Gonzalez’in ekibi, ligde tam 5 maçtır puan kaybı yaşıyor. Bu hafta Nuevo Mirandilla’da Atletico Madrid’i konuk edecek Cadiz’de Joseba Zaldua ve Iza Carcelen sakat. Ruben Alcaraz ise kart cezalısı.

Atletico Madrid Favori Taraf

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de konuk olduğu Real Betis’i 2-1 ile geçmeyi başardı. Zorlu bir deplasmandan 3 puan ile dönen Atletico Madrid, lider Real Madrid’in takibini sürdürüyor. Son haftalarda La Liga’da iyi sonuçlar alan Diego Simeone’nin ekibi, son 5 maçta 13 puan topladı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde konuk ettikleri Bayer Leverkusen karşısında galibiyeti kaçıran Atletico Madrid, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Bu hafta La Liga’da Cadiz’e konuk olacak Atletico Madrid’de Thomas Lemar, Marcos Llorente, Koke ve Sergio Reguilon sakat olan isimler.

Cadiz – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Cadiz – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Joseba Zaldua ve Iza Carcelen sakat. Ruben Alcaraz ise kart cezalısı. Atletico Madrid’de Thomas Lemar, Marcos Llorente, Koke ve Sergio Reguilon sakat olan isimler.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Saul, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, La Liga’da son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Son 5 maçta tam 13 puan topladılar. Geçen hafta Real Betis’i 2-1 ile geçtiler ve zirve takibini sürdürüyorlar. Cadiz ise düşme hattında ve ligin vasat takımlarından. Atletico Madrid’den bu hafta 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, 5 maç sonra La Liga’da mağlup oldu. Düşme hattındaki Cadiz’e 3-2 kaybettiler.