LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Celta Vigo Bahis Tahmini 29.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Almeria iç sahada, Celta Vigo karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 15.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Almeria Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Almeria kazanır 3.20, beraberlik 3.35, Celta Vigo kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış.

Almeria’dan Dramatik Mağlubiyet

Almeria, geçtiğimiz hafta La Ceramica’da konuk olduğu Villarrel deplasmanından dramatik bir mağlubiyet ile ayrıldı. Gozalo Melero’nun ilk yarıda bulduğu golle 1-0 öne geçen Almeria, skor üstünlüğünü koruyamadı ve rakibine 2-1 kaybetti. 90+5’de yedikleri golle maçı 2-1 kaybeden Almeria’da moraller bozuk. Son haftalarda istikrarsız sonuçlar alan Almeria, bu sezon La Liga’da oynadığı 11 karşılaşmada da kalesini gole kapatamadı. Bu hafta Celta Vigo’yu konuk edecek Almeria’da Carlos Rojas ve Alex Centelles’in sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo’da Puan Kayıpları

Celta Vigo, La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Balaidos’da Getafe’yi konuk eden Celta Vigo, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 4 maçtan da galibiyet çıkartamayan Eduardo Coudet’in öğrencieleri, 13. sıraya kadar geriledi. 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdiler ama son 4 maçta ise sadece 1 puan toplayabildiler. Bu haffta Almeria’ya konuk olacak Celta Vigo’da Augusto Solari’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Almeria – Celta Vigo Maç Bilgileri

Almeria – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 15.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Carlos Rojas ve Alex Centelles’in sakatlıkları devam ediyor. Celta Vigo’da Augusto Solari’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Celta Vigo, son 4 maçından da galibiyet çıkartamadı. Son haftalarda savunmada da güven vermiyorlar ve alt sıralara iyice yaklaştılar. Celta Vigo’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Iago Aspas önderliğinde Almeria deplasmanında kazanırlar ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.99

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo’da kötü gidişat devam etti. Almeria deplasmanında öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadeleyi 3-1 kaybettiler.