LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Rayo Vallecano İddaa Tahmini 29.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Rayo Vallecano deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Mücadeleyi sat 19.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Sevilla Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sevilla kazanır 2.00, beraberlik 3.45, Rayo Vallecano kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

Sevilla Galibiyet Peşinde

Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu lider Real Madrid’in konuğu oldu. Santiago Bernabeu’da erken bir golle öne geçtiler ama puan alamadılar. Rakibine 3-1 kaybeden Sevilla, La Liga’da 3 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Jorge Sampaoli’nin göreve gelişinden bu yana ilk kez mağlubiyet yaşadılar. Hafta içi de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’ı ağırlayan Sevilla, rakibini 3-0 mağlup etti ve grupta ilk galibiyetini aldı. Bu sonuç ile UEFA Avrupa Ligi’nde yollarına devam etmeyi garantilediler. Bu hafta ligde Rayo Vallecano’yu konuk edecek Sevilla’da Jesus Corona’nın sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano Rahat Kazandı

Rayo Vallecano, geçtiğimiz haftayı farklı galibiyet ile kapattı. Vallecas’da konuk ettikleri Cadiz’i 5 golle geçmeyi başardılar. Sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrılan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, bu sezon La Liga’da en farklı galibiyetini almış oldu. Geride kalan 11 haftada 4 kez kazanan Rayo Vallecano’nun 15 puan topladığını ve 10. sırada yer aldığını belirtelim. Bu hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olacak Rayo Vallecano’da Randy Nteka ve Oscar Trejo kart cezalısı.

Sevilla – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Sevilla – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Jesus Corona’nın sakatlığı devam ediyor. Rayo Vallecano’da Randy Nteka ve Oscar Trejo kart cezalısı.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Marcao, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

İddaa Tahmini

Sevilla, Sampaoli’nin göreve gelişiyle toparlanma sinyalleri veriyor. Oyun anlamında da gözle görülür gelişmeler var. Rayo Vallecano deplasmanda etkisiz. Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’yı 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla’da işler yolunda gitmedi. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Rayo Vallecano’ya 1-0 kaybettiler.