Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Nottingham Forest İddaa Tahmini 30.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Son sıradaki Nottingham Forest deplasmanda, lider Arsenal’a konuk olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Arsenal ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arsenal kazanır 1.22, beraberlik 7.00, Nottingham Forest kazanır ise 14.50 olarak açıklanmış.

Arsenal 2 Puan Bıraktı  

Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu puan kaybı yaşadı. Southampton deplasmanına konuk olan Mikel Arteta’nın öğrencileri, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Xhaka’nın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de bu sezon 2. kez puan kaybı yaşayan Arsenal, ilk kez de beraberlik yaşamış oldu. En yakın takipçisi Manchester City’nin hala 2 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar. Emirates’de bu hafta Nottingham Forest’ı konuk edecek olan Arsenal, maçın net favorisi. Bu sezon Premier Lig’de iç sahada oynadığı tüm maçları kazanan Arsenal, Emirates’de iyi bir seri yakalamış durumda. Maç öncesinde Arsenal’da Mohamed Elneny, Emile Smith-Rowe ve Oleksandr Zinchenko’nun sakatlıkları sürüyor.

Nottingham Forest Son Sırada

Nottingham Forest, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. City Ground’da konuk ettikleri güçlü rakibi Liverpool’a karşı 1-0 kazanarak önemli bir galibiyet aldılar. Nottingham Forest’a 3 puanı getiren gol ise Awoniyi’den geldi. Premier Lig’de bu sezon 2. kez galibiyet sevinci yaşayan Steve Copper’ın ekibi, puanını da 9’a yükseltmiş oldu. Son sırada yer alan Nottingham Forest, bu hafta Emirates’de Liverpool’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Omar Richards’ın sakatlığı devam ediyor.

Arsenal – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Arsenal – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Mohamed Elneny, Emile Smith-Rowe ve Oleksandr Zinchenko’nun sakatlıkları sürüyor. Nottingham Forest’da Omar Richards’ın sakatlığı devam ediyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Arsenal, maçın net favorisi. Southampton deplasmanında geçen hafta 2 puan bıraktılar ama bu hafta kolay bir rakip ile oynayacaklar. Emirates’de Arsenal’ın farklı kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.41

Betroad Oranı: H1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, rahat bir galibiyet aldı. Düşme hattındaki Nottingham Forest’ı 5-0 mağlup ettiler ve liderliğini sürdürdüler.