Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Lille İddaa Tahmini 30.10.2022

İddaa fikstüründe 30 Ekim Pazar günü bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, iki ezeli rakip Lyon ile Lille karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, BeIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Best10, Lyon galibiyetine 2.12, beraberliğe 3.75, Lille galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.85, beraberliğe 3.22, konuk ekibe ise 2.84 oran veriyor.

Lyon 6 Hafta Sonra Kazandı

Fransa Ligue 1’in 12. haftasında Montpellier deplasmanına konuk olan Lyon, yeni hocasıyla ilk galibiyetini son dakika golüyle aldı. Maç boyunca özellikle savunma performansıyla zor anlar yaşayan Lyon, zorda olsa galip gelmeyi başardı. Blanck dönemi ev sahibi adına Rennes mağlubiyetiyle başlarken, kısa sürede mağlubiyetler sona erdi. Sezona ilk 5 haftada sergilediği namağlup performansla damga vuran Lyon, üst üste 6 maçta kaybettiği puanların ardından çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Blanck yönetiminde 2 haftadan 3 puan çıkarmayı başaran Lyon, galibiyetlerine Lille derbisinde devam etmek istiyor.

Lille 3 Haftadır Kazanıyor

Lille çok formda. Lens karşısında aldığı kritik galibiyetle yükselişe geçen Fonseca’nın öğrencileri, galibiyetlerine Strasbourg ve Monaco karşısında devam etti. Bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan galip ayrılmayı başaran konuk ekip, en yakın rakipleri karşısında harika performanslara imza attı. Sezon başında göreve gelen Fonseca ile ilk 9 haftada aradığı başarıyı bulamayan Lille, son haftalarda ise etkili hücum performansıyla yükselişe geçti. Son 3 haftada tam 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek istiyor. Lille bu hafta ezeli rakibi Lyon’a deplasmanda konuk olacak.

Lyon – Lille Maç Bilgileri

Lyon – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da Sinaly Diomande kart cezalısı. Julian Pollersbeck ve Corentin Tolisso’nun sakatlıkları devam ediyor. Lille cephesinde Gabriel Gudmundsson’un sakatlığı devam ediyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Castello Lukeba, Malo Gusto, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Malo Gusto, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Gabriel Gudmundsson, Jonathan Bamba, Benjamin Andre, Adam Ounas, Jonathan David.

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda sergilediği futbollarla toparlanma sinyalleri verdi. Fransa Ligue 1’de üst sıra savaşına dahil olmak isteyen iki ezeli rakip Lyon ve Lille, ilk 45 dakikada birbirlerine geçit vermeyecektir.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.06

Best10 Oranı: İY 0, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki ezeli rakibin karşı karşıya geldiği mücadelede, ilk yarıda skor üretebilen olmadı. Devre arasına beraberlikle girmeyi başaran iki takımda, galibiyete çok yaklaşırken, fırsatı iyi değerlendiren Lyon oldu ve ev sahibi tek golle galibiyete uzandı. Kazananları tebrik ederiz.