Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Bologna Bahis Tahmini 31.10.2022

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 31 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 12. hafta mücadelesinde, Monza ile Bologna karşı karşıya gelecek.

intobet, Monza galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.40, Bologna galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Monza Tehlike Hattında

İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında Milan deplasmanına konuk olan Monza, üst üste 2. mağlubiyetini 4-1’lik skorla aldı. Son şampiyon karşısında 90 dakika boyunca etkisiz kalan Raffaele Palladino’nun öğrencileri, Empoli mağlubiyetinin ardından son 2 haftada deplasmanda mağlup oldu. İlk 6 haftadan 1 puan çıkardıktan sonra göreve Palladino’yu getiren ve yeni hocasıyla ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Monza, İtalya Serie A Ligi’nde yeniden düşüşte. Tarihindeki ilk kez Serie A Ligi’nde mücadele eden ev sahibi, adapte olmakta zorlanıyor. 12. haftaya girilirken Monza’nın düşme hattı ile arasında 1 puan fark bulunuyor.

Bologna İç Sahada Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftası sahasında Lecce’yi konuk eden Bologna, 4 maçlık galibiyet hasretine Arnautovic ve Ferguson’un golleriyle son verdi. Yeni hocasıyla ilk galibiyetini alan konuk ekip, Lecce karşısında 2-0’lık üstünlük kurdu. 4 hafta önce teknik adam değişikliğine giden Bologna, 11 haftalık fikstürde sadece Lecce ve Fiorentina’yı mağlup etmeyi başarırken, maç kazanmakta zorlandı. Düşme hattından 4 puan uzaklıkta, 13. sırada kendisine yer bulan Thiago Motta’nın öğrencileri, kalesinde gördüğü 17 gole karşılık, rakip filelere 12 gol gönderdi. Konuk ekip adına sezona damga vuran isim 7 golle Marko Arnautovic oldu. Bologna galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Monza – Bologna Maç Bilgileri

Monza – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza takımında Pablo Mari’nin sakatlığı devam ediyor. Bologna’da ise Kevin Bonifazi ve Jerdy Schouten’in sakatlıkları devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Stefano Sensi, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Lorenzo De Silvestri, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Marko Arnautovic, Denso Kasius, Nicola Sansone, Marko Arnautovic.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, sezona istediği gibi başlayamayan iki takım karşı karşıya geliyor. Teknik adam değişikleriyle toparlanmayı hedefleyen Monza ve Bologna, 90 dakika sonunda fileleri havalandırmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Bologna deplasmanda Lewis Ferguson ve Riccardo Orsolini’nin golleriyle kazanırken, Monza’ya Andrea Petagna’nın golü yeterli olmadı. Kazananları tebrik ederiz.