İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.11.2022

3 Kasım Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi Gruplarında son maçlar sahne alırken, fikstürde 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak düzenledik. Bol şanslar.

Roma – Ludogorets: KGVAR, 1.69 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda son hafta heyecanı 3 Kasım Perşembe akşamı yaşanırken, Roma sahasında Ludogorets’i konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun 5. haftasında HJK Helsinki deplasmanına konuk olan Roma, 2-1’lik galibiyetle Son 16 umutlarını korudu. Jose Mourinho ve öğrencileri, 5 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 7 puan toplamayı başarırken, liderlik şansını tamamen kaybetti. Rotasını Play Off Turu’na çeviren ev sahibi, bu hafta Ludogorets karşısında final niteliğinde bir sınav verecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından galibiyetle dönmeyi başaran Roma’da, iki kulvarda birden gelen galibiyetlerin ardından moraller yerinde. İlk maçta Ludogorets’e deplasmanda 2-1 kaybeden Roma’nın bu hafta hata yapma lüksü yok. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda son haftaya girilirken, Bulgaristan temsilcisi Ludogorets, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 7 puan topladı. Liderlik şansı kalmayan Ante Simundza’nın öğrencileri, bu hafta Roma karşısında 2.’lik sınavı verecek. Play Off bileti için Ludogorets’in galibiyete ihtiyacı var. İlk maçta iç saha avantajıyla Roma’yı mağlup etmeyi başaran konuk ekip, bu hafta Olimpico deplasmanına konuk olacak. Son hafta Real Betis karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, 1 Avrupa maçında skor üretemedi. Bulgaristan 1. Ligi’nde 4’te 4 yaparak moral bulan Ludogorets, Roma karşısında son fırsatını iyi değerlendirmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Roma ve Ludogorets, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu Play Off için mücadele edecek. İki takımında bir kez daha Avrupa sahnesinde karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Real Betis – HJK Helsinki: MS 1 ve KGYOK, 1.46 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; Real Betis sahasında HJK Helsinki’yi konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun son hafta mücadelesi, 3 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun namağlup lideri Real Betis, geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Ludogorets’e deplasmanda konuk olurken, Nabil Fekir’in ikinci yarıda attığı tek golle 3 puana uzandı. Son haftaya girilirken, Son 16 biletini lider olarak almayı başaran Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan topladı. 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Real Betis, Avrupa sahnesinde çıktığı tüm maçlarda skor üretti. Son hafta HJK Helsinki karşısında prestij mücadelesi verecek olan ev sahibi, namağlup performansını korumak istiyor. İspanya La Liga’da geçtiğimiz hafta Real Sociedad’ı deplasmanda mağlup etmeyi başaran Real Bets cephesinde moraller yerinde. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun en zayıf halkası HJK Helsinki, geçtiğimiz hafta aldığı Roma mağlubiyetiyle birlikte, gruptan çıkma ve Konferans Ligi umutlarını tamamen kaybetti. Konuk ekip 5 maçlık fikstürden sadece 1 puan çıkarmayı başarırken, kötü bir Avrupa karnesi ortaya koydu. Toni Koskela ve öğrencileri, bir büyük yıkımı ise Finlandiya Veikkausliiga’da yaşadı. Konuk ekip normal sezonu lider kapatırken, Şampiyonluk Grubu’nda son maçta KuPS Kuopio’ya kaybederek, şampiyonluk kupasını taraftarı önünde elleriyle rakibine teslim etti. Avrupa sahnesinde son maçına çıkacak olan HJK Helsinki, Real Betis karşısında güven vermeyi başaramadı. Konuk ekibin lider karşısında işi oldukça zor. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nu domine etmeyi başaran Real Betis, namağlup performans grafiğini HJK Helsinki karşısında galibiyetle taçlandıracaktır. Ev sahibinin formsuz rakibi karşısında gol yemeden kazanacağını düşünüyorum.

Midtjylland – Sturm Graz: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 3 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadelede, Midtjylland ile Sturm Graz karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun son hafta mücadelesine MCH Arena ev sahipliği yapacak. Danimarka temsilcisi Midtjylland, UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ilk 5 haftadan 5 puan çıkardı. Ev sahibi son haftaya girilirken, grubun en alt sırasında yer alıyor. Lider ile arasında sadece 3 puan fark bulunan ev sahibi, kazanması halinde gruptan çıkmayı başaracak. Sahasında Sturm Graz’ı konuk edecek olan Midtjylland, iki kulvarda birden aldığı üst üste mağlubiyetlerle düşüşe geçti. Avrupa sahnesinde Lazio’ya kaybeden ev sahibi, Danimarka Süper Ligi’nde ise Odense’ye kaybetti. Albert Capellas ve öğrencileri, Son 16 biletiyle toparlanmak istiyor. Ev sahibi rakibine deplasmanda 1-0 kaybetti. Bu hafta iç saha avantajıyla kazanmaktan başka çareleri yok. Konuk ekip Sturm Graz’ı hem UEFA Avrupa Ligi F Grubu hem de Avusturya Bundesliga’da mağlup etmek kolay değil. Avusturya Bundesliga’da son 9 haftadan namağlup çıkmayı başaran Sturm Graz, Avrupa sahnesinde ise 3 haftadır kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta Feyenoord karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle puanını 8’e yükselten konuk ekip, liderlik koltuğunu Lazio ile paylaşıyor. Son hafta konuk ekibe 1 puan Son 16 Play Off Turu için yeterli olacak. Kazanmaları halinde ise diğer maçın sonucuna göre liderlik şansı yakalayacaklar. İlk maçta mağlup ettiği Midtjylland karşısına deplasmanda çıkacak olan Sturm Graz, iki kulvardaki etkisini Avrupa başarısıyla sürdürmek istiyor.Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda Son 16 bileti için mücadele edecek. Kazanmak isteyen Midtjylland ve Sturm Graz, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.55

Bets10 Bahis Oranı: 6.73