TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 06.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de son 2 maçını da kazanmayı başaran Antalyaspor evinde, Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz. 

AntalyasporFatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Antalyaspor kazanır 2.06, beraberlik 3.74, Fatih Karagümrük kazanır ise 3.74 olarak açıklanmış.

Antalyaspor 2 Maçtır Kazanıyor

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sivasspor deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibi karşısında 2-0 kazanan Kırmızı Beyazlılar, Süper Lig’de üst üste 2. Galibiyetini aldı ve çıkışını sürdürdü. Son 2 maçta 6 puan toplayan Antalyaspor, İstanbulspor ve Sivasspor maçlarını kazanarak geçti. Düşme hattının 3 puan üzerine çıkan Nuri Şahin’in ekibi, bu hafta konuk edeceği Fatih Karagümrük karşısında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Fredy ve Alassane Ndao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Fatih Karagümrük Alt Sıralarda

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Galatasaray karşısında puan almayı başaramadı. 10 kişi kaldıkları maçta Galatasaray’a 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Fatih Karagümrük, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Düşme hattındaki Hatayspor’un 2 puan üzerinde yer alan Andrea Pirlo’nun öğrencileri, Süper Lig’de bu sezon sadece 3 kez kazanabildi. Bu hafta Antalyaspor’a konuk olacak Fatih Karagümrük’de önemli eksikler var. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Burak Kapacak ve Efe Tatlı sakat olan isimler. Adnan Uğur ve Fabio Borini ise kart cezalısı.

Antalyaspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Antalyaspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Fredy ve Alassane Ndao’nun sakatlıkları devam ediyor. Fatih Karagümrük’de Burak Kapacak ve Efe Tatlı sakat olan isimler. Adnan Uğur ve Fabio Borini ise kart cezalısı.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Haji Wright  

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Jimmy Durmaz, Colin Kazım Richards, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Antalyaspor, son 2 haftada 6 puan topladı. Önce İstanbulspor’u ardından ise Sivasspor’u mağlup etmeyi başardılar. Fatih Karagümrük ise istikrarsız sonuçlar alıyor. Geçen hafta Galatasaray’a 2-0 kaybettiler. Favori olan ev sahibi Antalyaspor. Nuri Şahin’in ekibinin kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.06

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…