TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Konyaspor İddaa Tahmini 06.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Konyaspor deplasmanda, Trabzonspor’un konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Trabzonspor ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Trabzonspor kazanır 1.95, beraberlik 3.73, Konyaspor kazanır ise 4.17 olarak açıklanmış.  

Trabzonspor Zirve Takibinde

Trabzonspor, Süper Lig’de zirve takibini devam ettiriyor. Geçen haftayı bay olarak geçen Bordo Mavililer, 2 hafta önce konuk ettiği Sivasspor’u 1-0 mağlup etmişti. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Abdullah Avcı’nın ekibi, bu 5 maçlık süreçte 11 puan topladı. Lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettiriyorlar. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde Ferencvaros’u 1-0 mağlup ettiler ama gruptan çıkamadılar. Grubu 3. Sırada tamamlayan Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam edecek. Süper Lig’de bu hafta Konyaspor’u konuk edecek Trabzonspor’da Eren Elmalı ve Yusuf Yazıcı kart cezalısı. Dorukhan Toköz, Edin Visca, Bruno Peres ve Serkan Asan sakat olan isimler.  

Konyaspor 4 Maçtır Kazanamıyor

Konyaspor, geçtiğimiz haftayı yine puan kaybı ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa karşısında 2 puan bıraktılar. 1-0 geriye düştüğü maçta Guilherme’nin golüyle 1 puan alan Yeşil Beyazlılar, Süper Lig’de galibiyet hasretini devam ettiriyor. Üst üste 4 maçtır kazanamayan İlhan Palut’un öğrencileri, 7. Sıraya kadar geriledi. Bu hafta ise zorlu Trabzonspor deplasmanına konuk olacaklar. Son 4 maçını kazanamayan Konyaspor’un bu hafta puan alabileceğini düşünmüyorum. Maç öncesinde Konyaspor’da Endri Cekici ve Cebrail Karayel’in sakatlıkları sürüyor.

Trabzonspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Eren Elmalı ve Yusuf Yazıcı kart cezalısı. Dorukhan Toköz, Edin Visca, Bruno Peres ve Serkan Asan sakat olan isimler. Konyaspor’da Endri Cekici ve Cebrail Karayel’in sakatlıkları sürüyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Yusuf Erdoğan, Manolis Siopis, Marek Hamsik, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

İddaa Tahmini

Trabzonspor, hafta içi Ferencvaros’u mağlup etti ama grubu 3. sırada tamamladılar. Yollarına Konferans Ligi’nde devam edecekler. Süper Lig’de ise zirve takibini sürdürüyorlar. Konyaspor ise ligde kötü gidiyor. Son 4 maçta galibiyet alamadılar. Trabzonspor’dan 3 puan beklentim var. Konyaspor karşısında kazanmayı başarırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.68

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…