TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Kayserispor İddaa Tahmini 06.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 14.30’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Gaziantep FK ile Kayserispor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Gaziantep FK galibiyetinin 2.31, beraberlik tercihinin 3.61, Kayserispor galibiyetinin ise 3.21 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Gaziantep FK İç Sahada Kaybetmiyor

Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alanyaspor deplasmanına konuk olan Erol Bulut’un ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Gaziantep FK, Süper Lig’de 10. Sırada yer alıyor. Bu sezon sahasında iyi sonuçlar alan Gaziantep FK’nın taraftarı önünde oynadığı 4 maçı da kaybetmediğini belirtelim. Bu hafta konuk edecekleri Kayserispor karşısında da yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyorlar. Maç öncesinde Gaziantep FK’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kayserispor 4 Maçtır Kaybetmiyor

Kayserispor, yenilmezlik serisini devam ettirdi. Geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor’u konuk eden Sarı Kırmızılılar, rakibi ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 geriye düştüğü maçta 1 puanı kurtaran Çağdaş Atan’ın öğrencileri, üst üste 4 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Son haftalarda deplasman maçlarında da kaybetmeyen Kayserispor’un çıkışa geçtiğini belirtelim. Bu hafta konuk olacakları Gaziantep FK deplasmanında da yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyorlar. Maç öncesinde Kayserispor’da Joseph Attamah ve Arif Kocaman, sakat olan isimler.

Gaziantep FK – Kayserispor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Joseph Attamah ve Arif Kocaman, sakat olan isimler.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Abdulkadir Parmak, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini,Lionel Carole, Ali Karimi, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Gaziantep FK, son haftalarda pek etkili olamıyor. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildiler. Kayserispor ise iç sahada etkili sonuçlar almaya devam etti. Adana Demirspor karşısında 1 puan almayı başardılar. Kayserispor, hücumda üretken bir takım. Bu karşılaşmada da gol bulacaklarını düşünüyorum. Karşılıklı gollerin atılacağı bir maç olur. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…