İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 06.11.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde 6 Kasım Pazar günü 3 kritik mücadele sahne alacak. 3 güvendiğimiz mücadeleyle hafta sonunda kazanmanızı dileriz.

Marsilya – Lyon: İY 0, 1.99 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; İddaa fikstüründe 6 Kasım Pazar akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in derbi mücadelesinde, Marsilya ile Lyon karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Marsilya cephesinde rüya kabusa dönüştü. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftaya Igor Tudor yönetiminde namağlup performansıyla damga vuran Marsilya, son 4 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Zirve yarışından adım adım uzaklaşan ev sahibi, bir darbe de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yerken, D Grubu’na en zayıf halka olarak veda etti. Geçtiğimiz hafta sahasında Tottenham’a kaybeden Marsilya, 6 maçtan sadece 6 puan toplayabildi. Fransa Ligue 1’de ise haftayı Strasbourg deplasmanında 2-2’lik beraberlikle noktalayan ev sahibi, zirvenin 11 puan gerisine geriledi. Dünya Kupası için sayılı günler kalırken, Marsilya bu kötü gidişatı derbi galibiyetiyle sonlandırmak istiyor. Lyon, Laurent Blanc yönetiminde 2’de 2 yapmayı başardı. Peter Bosz yönetiminde sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Lyon, üst üste 5 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından Bosz ile yollarını ayırdı. Göreve Blanc’ı getiren konuk ekip, ilk maçında Rennes’e deplasmanda 3-2 kaybederken, son 2 haftada önce Montpellier, ardından Lille’i mağlup etmeyi başardı. Üst üste galibiyetlerle güven tazelemeyi başaran Lyon’da, derbi öncesi moraller yerinde. 20 puanla 8. sırada yer alan konuk ekip, ezeli rakibi karşısında kazanmak istiyor. Galibiyet hedefindeki Lyon, kazanması halinde rakibiyle puan farkını 1’e indirecek  ve üst sıralarda var olmaya devam edecek. Dev maçta kazanan zirve yarışında ben de varım demeyi başaracak. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Marsilya ve Lyon, dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük şansı vermeyecek ve galibiyet şansını ikinci yarıya bırakacaktır.

Lille – Rennes: MS 2, 2.42 (iddaa) – 2.82 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in 14. haftasında, Lille sahasında Rennes’i ağırlayacak. 6 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te bizleri bekleyen mücadele, BeIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Derbi maçına Pierre Mauroy Stadı ev sahipliği yapııyor. Fransa Ligue 1’in 13. haftasında Lyon deplasmanına konuk olan Lille, 3 maçlık galibiyet serisiyle derbi maçın moralli çıkarken, dev maçta fırsatları daha iyi değerlendiren taraf Lyon oldu ve Lille karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Fonseca ve öğrencileri, tam 3 hafta sonra gelen mağlubiyetle birlikte 7. sıraya kadar geriledi. 13 haftadan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başaran Lille, bu hafta ise bir ezeli rakibi Rennes’i sahasında konuk edecek. Ev sahibinin derbide galibiyete ihtiyacı var. Tam 25 golle iyi bir hücum performansı sergileyen Lille, kalesinde ise 22 gole engel olamadı ve aynı etkiyi savunmada gösteremedi. Bruno Genesio ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya damga vurdu. Rennes 9 maçta namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 7 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. 13 hafta sonunda ise 27 puana ulaşan konuk ekip, liderin 8 puan gerisinde, 3. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Montpellier engelini 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Rennes, üst üste 5. galibiyetini aldı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta AEK Larnaca deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Rennes, liderlik şansını kaçırdı ve Fenerbahçe’nin gerisinde kaldı. 2. sırada yer alan konuk ekip, Son 16 bileti için Play Off sınavı verecek. Fransa Ligue 1’de ise yoluna doludizgin devam eden Genesio’nun öğrencileri, seriyi ezeli rakibi Lille karşısında galibiyetle sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de 9 haftaya 7 galibiyet, 2 beraberlikle damga vuran Rennes, istikrardan uzak kalan Lille karşısında etkisini sürdürecek ve ligde üst üste 6. kez sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

Nice – Brest: MS 1, 1.62 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; 6 Kasım Pazar günü beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nice ile Brest kozlarını paylaşacak. Mücadeleye Allianz Riviera Stadı ev sahipliği yapacak. Nice, UEFA Konferans Ligi D Grubu’nu lider tamamladı. Lucien Favre ve öğrencileri, konuk olduğu Köln deplasmanından 2-2’lik beraberlikle notalarken, grupta liderliğini sürdürdü. Konferans Ligi’nde hedeflerine ulaşan Nice, Dünya Kupası arasına kadar rotasını Fransa Ligue 1’e çevirdi. Ligue 1’de son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başaran ev sahibi, 4 maçlık yenilmezlik serisiyle 10. sıraya kadar yükseldi. Sezona iyi başlamayan ve geç açılan Nice, son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çekiyor. Avrupa’dan yorgun dönen ev sahibi, Brest karşısında 3 puan arayacak. Ev sahibinin üst sıralar yetişmek için galibiyete ihtiyacı var. Brest sahasında 1 puana razı geldi. İç sahada konuk ettiği Reims ile golsüz berabere kalan konuk ekip, 3-1’lik Clermont galibiyetinin ardından, yeni hocasıyla kaybetmemeye devam etti. İlk 10 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Brest, göreve Bruno Grougi’yi getirdikten sonra, son 3 haftadan 4 puan topladı. Henüz düşme hattından kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bu sezon kalesinde 26 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere ise 14 gol gönderdi. Ligde zor günler geçirmeye yeni hocasıyla devam eden Brest, bu hafta Nice deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip 4 maçtır kaybetmeyen Nice karşısında kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de 4 haftadır maç kaybetmeyen Nice, Konferans Ligi’ni lider tamamladı. Ev sahibinin yenilmezlik serisini Brest karşısında 3 puanla sürdüreceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 7.80

intobet Bahis Oranı: 11.73