Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Juventus İddaa Tahmini 10.11.2022

İddaa fikstüründe 10 Kasım Perşembe günü yer alan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesinde, Hellas Verona ile Juventus karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadele S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 4.85, beraberliğe 3.90, Juventus galibiyetine ise 1.72 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.49, beraberliğe 3.32, konuk ekibe ise 1.48 oran veriyor.

Hellas Verona Dipten Kurtulamadı

Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası olarak yoluna devam ediyor. 4 hafta önce göreve Salvatore Bocchetti’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla mağlubiyetlerine devam etti. Son 8 haftanın tamamında mağlup olan Hellas Verona, Salvatore Bocchetti yönetiminde ise 4 haftadır kaybediyor. 13 hafta sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik, 10 mağlubiyetle 5 puan toplamayı başarabilen Hellas Verona, ligin en alt sırasına kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta Monza’ya deplasmanda 2-0 kaybeden Hellas Verona, en alt sırada yer alıyor. Bu hafta sahasında Juventus’u konuk edecek olan Hellsa Verona, sürpriz gir galibiyetle kabusa son vermek istiyor.

Juventus 4’te 4 Yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Juventus, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Yoluna UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda devam edecek olan Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır kazanıyor. Torino, Empoli ve Lecce karşısında gol yemeden kazanan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta derbide İnter’e gol şansı tanımadı ve 2-0’lık galibiyetle yoluna devam etti. 4 haftadır kalesinde gole geçit vermeyen Juventus, 4 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lider ile puan farkını 13’e kadar indirmeyi başaran Juventus, 5. sıraya kadar yükseldi. Bu hafta Hellas Verona’ya deplasmanda konuk olacak olan JUVE, galibiyetlerine ligin en zayıf halkası karşsında devam etmek istiyor.

Hellas Verona – Juventus Maç Bilgileri

Hellas Verona – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Davide Faraoni, Giangiacomo Magnani, Lazovic, Ajdin Hrustic, Ivan Ilic, Piccoli ve Coppola’nn sakatlıkları devam ediyor. Juventus cephesinde ise Paul Pogba, Paredes, Mattia De Sciglio, Dusan Vlahovic, Moise Kean ve Samuel Iling’in sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, DJosh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Josh Doig, Thomas Henry, Kevin Lasagna, Simone Verdi.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Leonardo Bonucci, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Arkadiusz Milik.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde vites yükselten Juventus, bu hafta galibiyetlerine hız kesmeden devam edecek ve Hellas Verona karşısında kazanarak, üst üste 5. galibiyetini alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus deplasmanda 3 puana tek golle uzanırken, İtalya Serie A Ligi’nde 5’te 5 yapmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz. Mücadelede galibiyeti getiren gol Moise Bioty Kean’den geldi.