Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Monza Bahis Tahmini 10.11.2022

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 10 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lazio ile Monza karşı karşıya gelecek.

Bets10, Lazio galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.10, Monza galibiyetine ise 5.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Lazio’dan Kritik Galibiyet

Lazio zirve takibini derbi galibiyetiyle sürdürdü. Sarri ve öğrencileri, 13 haftadan 8 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 27 puan toplamayı başardı. Zirvenin 11 puan gerisinde, 3. sırada yer alan Lazio, geçtiğimiz hafta Roma derbisinden 3 puanla çıkmayı başardı ve iç sahada alınan Salernitana mağlubiyetini unutturmayı başardı. 6 haftalık yenilmezlik serisinin ardından büyük bir şok yaşayan Sarri’nin öğrencileri, dev derbide deplasman dezavantajına rağmen galip gelmeyi başardı. Kritik bir galibiyetle zirvenin en yakın takipçileri arasında yer almaya devam eden Lazio, bu hafta Monza karşısına çıkacak. Ev sahibi hafta içi mesaisinde galibiyetlerine ve zirve takibine devam etmek istiyor.

Monza 3 Hafta Sonra Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Monza, tarihinde ilk kez mücadele ettiği bu zorlu ligde ilk 13 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen konuk ekip, Raffaele Palladino yönetiminde son 7 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başardı. Geçtiğimiz hafta Hellas Verona engelini iç sahada 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Monza, 3 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte toparlanmayı başardı. Düşme hattı ile puan farkını 6’ya çıkarmayı başaran konuk ekip, uzun süre sonra ligde rahat bir nefes almayı başardı. Konuk ekibin puan farkını açmak için Lazio deplasmanında 3 puana ihtiyacı var.

Lazio – Monza Maç Bilgileri

Lazio – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Ciro Immobile’nin sakatlığı devam ediyor. Monza cephesinde ise Pablo Mari ve Stefano Sensi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Danilo Cataldi, Pedro.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Matteo Pessina, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yeniden yükselişe geçen Lazio, geçtiğimiz hafta aldığı harika derbi galibiyetiyle güven tazeledi. Lazio iç saha avantajıyla Monza karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Luka Romero attı, Lazio iç sahada tek golle kazandı. Ev sahibi Monza karşısında 3 puana uzanmayı başarırken, Serie A Ligi’nde bizleri yanıltmadı.