Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Freiburg İddaa Tahmini 09.11.2022

Almanya Bundesliga‘da zirve takibini sürdüren Leipzig ile Freiburg, 9 Kasım Çarşamba akşam 14. hafta kapsamında karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından yayınlanacak.

Hovarda, Leipzig galibiyetine 1.77, beraberliğe 3.98, Freiburg galibiyetine ise 4.46 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.53, beraberliğe 3.48, konuk ekibe ise 3.81 oran veriyor.

Leipzig 10 Maçtır Kaybetmiyor

Leipzig hem Almanya Bundesliga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde haftayı galibiyetlerle noktaladı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son hafta galibiyetiyle birlikte Son 16 biletini cebine koyan ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta Hoffenheim’ı 3-1 mağlup ederek, yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Son 10 maçta mağlubiyete izin vermeyen Leipzig, iki kulvarda birden sezona iyi bir başlangıç yapamazken, Marco Rose’nin göreve gelmesiyle birlikte etkisini arttırdı. Son haftalara damga vuran ev sahibi, son 2 lig maçını kazanarak, Freiburg karşısına moralli çıkacak. Harikulade bir performans grafiğiyle lig 2.’si karşısına çıkacak olan ev sahibi, kazanarak puan farkını 2’ye indirmek istiyor.

Freiburg Zirve Takibini Bırakmadı

Almanya Bundesliga’da Freiburg rüzgarları esmeye devam ediyor. Konuk ekip ilk 13 haftanın en sürpriz performanslarından birine imzasını atarken, liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Son 3 haftada Werder Bremen, Schalke 04 ve Köln karşısında 2-0’lık galibiyetler almayı başaran Christian Streich ve öğrencileri, 13 hafta sonunda 8 galibiyet, 3 beraberlikle 27 puan topladı. Konuk ekibin lider ile arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlikle çıkan ve Son 16 biletini alan Freiburg, başarısının tesadüf eseri olmadığını iki kulvarda etkisiyle bizlere gösterdi.

Leipzig – Freiburg Maç Bilgileri

Leipzig – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de karşılaşma öncesi Timo Werner, Peter Gulacsi, Konrad Laimer ve Lukas Klostermann’n sakatlıkları devam ediyor. Freiburg takımıında ise Manuel Gulde’nin sakatlığı devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Christopher Nkunku, Kevin Kampl, Xaver Schlager, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga sahnesinde uzun süredir harikulade performanslar sergileyen Leipzig ve Freiburg, 14. haftada karşı karşıya gelecek. Kolay maç kaybetmeyen iki takımında, ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şans tanımayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.07

Hovarda Oranı: İY 0, Oran 2.35

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig evinde 3 puanı 3 golle aldı. Mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmazken, ikinci yarda atılan 4 golün 3’ünde Leipzig imzası vardı. Kazananları tebrik ederiz.