Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Sassuolo Bahis Tahmini 12.11.2022

Renato Dall Ara Stadı’nın 12 Kasım Cumartesi akşamı ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Bologna ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 22:45.

Rexbet, Bologna kazanır seçeneğine 2.35, beraberliğe 3.55, Sassuolo kazanır seçeneğine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandrıyor.

Bologna 3 Hafta Sonra Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasın Bologna cephesinde hezimetle sona erdi. Hafta içi mesaisinde iyi bir sınav vermeyi başaramayan Thiago Motta’nın öğrencileri, konuk olduğu İnter deplasmanından 6-1’lik mağlubiyetle döndü. Deplasmanda büyük bir şok yaşayan ve savunma performansıyla sınıfta kalan ev sahibi, İnter maç öncesi Lecce, Monza ve Torino karşısında kazanarak, teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçmişti. 14. hafta mağlubiyetiyle birlikte yeniden alt sıralara gerileyen ev sahibi, 14 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle 16 puan toplayabildi.

Sassuolo Beraberliğe Razı Geldi

Alessio Dionisi ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı puan kayıplarııyla geçirdi. Üst sıralardan uzaklaşan konuk ekip, Empoli ve Napoli karşısında gol dahi atamadan mağlup olurken, geçtiğimiz hafta iç sahada Roma ile 1-1 berabere kaldı. Güçlü rakibine geçit vermemeyi başaran Sassuolo, son haftalardaki en dirençli futbolunu sergiledi. 14 haftadan 16 puan toplamayı başaran ve rakibi Bologna ile aynı puana sahip olan konuk ekip, galibiyet hasretine son vermek istiyor. Düşme hattına son haftalardaki puan kayıplarıyla adım adım yaklaşan Sassuolo cephesinde, bu hafta hedef 3 puan.

Bologna – Sassuolo Maç Bilgileri

Bologna – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da Kevin Bonifazi’nin sakatlığı devam ediyor. Sassuolo’da Maxime Lopez kart cezalısı. Defrel, Mert Müldür ve Berardi’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Lorenzo De Silvestri, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Marko Arnautovic, Denso Kasius, Nicola Sansone, Marko Arnautovic.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Abdou Harroui, Armand Lauriente, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

Ligin orta sıralarından kurtulmayı başaramayan Bologna ve Sassuolo, araya galibiyetle girmek istiyor. Toparlanmak için 3 puana ihtiyacı olan iki takımında, bu kritik haftada skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna iç sahada 3 golle 3 puana uzanırken, zor günler geçiren rakibi Sassuolo’ya gol şansı dahi vermedi.