Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Bochum Bahis Tahmini 12.11.2022

Almanya Bundesliga‘nın 14. sırasında yer alan Augsburg ile 17. sıradaki Bochum kozlarını paylaşacak. 12 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak.

Betroad, Augsburg galibiyetine 2.23, beraberliğe 3.53, Bochum galibiyetine ise 3.22 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.73, 2.5 Alt 2.16 oran kazandırıyor.

Augsburg Galibiyete Hasret

Almanya Bundesliga sahnesinde son 6 hafta ev sahibi Augsburg için puan kayıplarıyla geçti. 3 beraberlik, 3 mağlubiyete imza atan Enrico Maassn’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Union Berlin deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü. Ev sahibi adına puan kayıpları devam ederken, sergilenen futbol ise gelecek haftalar için Augsburg’u umutlandırdı. 14 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle 15 puan toplamayı başaran ev sahibi, düşme potasından 4 puan uzakta. Düşme hattı ile puan farkını açarak rahat bir nefes almak isteyen Augsburg, bu hafta düşme hattındaki Bochum’u sahasında konuk edecek.

Bochum Evinde Kazandı

Almanya Bundesliga’nın 14. haftasında Mönchengladbach engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Bochum, 2 hafta aranın ardından gelen galibiyetle birlikte toparlanmayı başarsa da, henüz düşme potasından kurtulmayı başaramadı. Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan konuk ekip, göreve Letsch’i getirdikten sonra ligdeki etkisini arttırmayı başarsa da, 14. hafta sona erdiğinde hala küme düşme hattında yer alıyor. Son 6 haftayı 3 galibiyet, mağlubiyetle geride bırakan Bochum, bu hafta en yakın rakiplerinden Augsburg’a deplasmanda konuk olacak.

Augsburg – Bochum Maç Bilgileri

Augsburg – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Raphael Framberger ve Andre Hahn’ın sakatlıkları devam ediyor. Bochum’da ise Dominique Heintz, Goralski, Masovic, Asano ve Grave’nin sakatlıkları devam ediyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen,Mergim Berisha, Andre Hahn, Ruben Vargas, Ermedin Demirovic.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Cristian Gamboa, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Simon Zoller, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda 14 haftalık performanslarıyla güven vermekten çok uzak kaldı. İki takımında bu kritik haftada kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bochum deplasmanda Christopher Antwi-Adjei’nin golüyle 3 puana uzandı. Mücadelede iki takımda skor üretmekte zorlanırken, tek gol atıldı.