TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Konyaspor Bahis Tahmini 13.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Kayserispor iç sahada, Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’de başlayacak mücadelenin Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Kayserispor ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kayserispor kazanır 2.75, beraberlik 3.50, Konyaspor kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.  

Kayserispor Deplasmanda Kazandı

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Kayserispor, rakibini 2-1 mağlup etti ve yenilmezlik serisini devam ettirdi. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Sarı Kırmızılılar, üst sıra takibini de devam ettiriyor. Geride kalan 13 haftada 23 puan toplayan Kayserispor, bu hafta Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. İç sahada konuk edecekleri Konyaspor’un 2 puan önündeler. Maç öncesinde Kayserispor’da Miguel Cardoso kart cezalısı. Arif Kocaman ve Joseph Attamah ise sakat.

Konyaspor’da Puan Kaıypları

Konyaspor, Süper Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor’a konuk olan İlhan Palut’un ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 geriye düştükleri maçta Mame Diouf’un golleriyle 1 puanı alan Yeşil Beyazlılar, son 3 maçından da beraberlik ile ayrıldı. 8. Sıraya kadar gerileyen Konyaspor, bu hafta Kayserispor deplasmanında galibiyet arayacak. Maç öncesinde Konyaspor’da Muhammet Demir ve Endri Cekici sakat. Adil Demirbağ ile Uche Ikpeazu ise kart cezalısı.

Kayserispor – Konyaspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Miguel Cardoso kart cezalısı. Arif Kocaman ve Joseph Attamah ise sakat. Konyaspor’da Muhammet Demir ve Endri Cekici sakat. Adil Demirbağ ile Uche Ikpeazu ise kart cezalısı.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini,Lionel Carole, Ali Karimi, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci, Ramazan Civelek, Mame Thiam, Mario Gavranovic

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından gerçekten zor bir karşılaşma. Kayserispor, iç sahada çok etkili ama karşılarında da Konyaspor gibi güçlü bir takım var. Konyaspor, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşasa da, son derece dirençli bir takım oldukları gerçeği değişmiyor. Temposu yüksek gollü bir maç beklentim var. Her iki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra kazandı. Zorlu Kayserispor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler.