İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.12.2022

9 Aralık Cuma akşamı 2022 Dünya Kupası’nda sahne alacak Çeyrek Final mücadelelerini kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Hırvatistan – Brezilya: KGVAR, 1.93 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 2022 Dünya Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı 9 Aralık Cum akşamı başlarken, günün ilk maçında Hırvatistan ile Brezilya karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Zlatko Dalic ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası’nda iyi savunma performansına devam ederken, tecrübeli yıldızlarıyla Çeyrek Final biletini cebine koydu. 2018 Dünya Kupası’nın finalisti, 2022 Dünya Kupası’nda henüz mağlubiyetle tanışmadı. F Grubu’nu lider Fas’ın gerisinde kapatan Hırvatistan, Kanada karşısında 4-1’lik galibiyete imza atarken, Belçika ve Fas karşısında ise 180 dakika golsüz beraberliklerle son buldu. Kalesinde kolay kolay gole geçit vermeyen Hırvatistan, Son 16 Turu’nda ise Japonya’nın elinden ucuz kurtuldu diyebiliriz. 1-0 geriden gelerek Ivan Presic ile skoru 1-1’e getiren ekip, normal sürede üstünlük kuramadığı rakibine penaltılarda üstünlük kurdu ve Çeyrek Final biletini cebine koydu. Turnuvanın en tecrübeli kadrolarından birine sahip olan Hırvatistan, 4 maçlık periyotta skor üretmekte zorlandı. Golcülerinden istediği katkıyı alamayan Hırvatistan, savunmada ise iyi performansıyla tam not aldı. Brezilya, 2022 Dünya Kupası Son 16 Turu’na damga vuran 3 takımdan 1’i olmayı başardı. Sambacılar, Güney Kore eşleşmesinde rahat bir galibiyetle tur atlamayı başarırken, Portekiz ve İngiltere ile birlikte turun en dikkat çeken takımı olmayı başardı. İlk 36 dakikada Asya temsilcisine 4-0’lık üstünlük kurmayı başaran Tite’nin öğrencileri, ikinci yarıda tamamen planlarını Çeyrek Final eşleşmesine göre yaptı ve kontrollü bir oyunla tur atladı. Sakatlıktan dönen Neymar, Güney Kore karşısında attığı şık golle Sambacıları mutlu etti. Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak 2022 Dünya Kupası serüvenine başlayan Brezilya, gruplardan itibaren iyi performansıyla şampiyonluğa göz kırpıyor. G Grubu’nun ilk 2 haftasında Sırbistan ve İsviçre’yi mağlup eden ekip, liderliği garantilemesiyle birlikte son maçta Kamerun’a kaybetti. Güney Kore galibiyetiyle bir kez daha rüştünü ispatlayan Brezilya, Hırvatistan eşleşmesinde favori. Brezilya’nın rakibine karşı hiç mağlubiyeti bulunmuyor. Aralarındaki 4 maçın 3’ü Brezilya galibiyetiyle sonuçlanırken, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bir tarafta Dünya Kupası’nda son 2 turnuvaya başarılarıyla ve tecrübesiyle damga vuran Hırvatistan, diğer tarafta ise Dünya Kupası tarihinin en fazla kazananı Brezilya var. Bu zorlu eşleşmede iki takımda çok formda. Gruplardan itibaren etkisini gösteren Hırvatistan ve Brezilya, erken final niteliğindeki bu zorlu eşleşmede, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Hollanda – Arjantin: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Katar 2022 Dünya Kupası’nda Çeyrek Final eşleşmeleri sahne alıyor. 9 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 22.00’de başlama düdüğü çalınacak olan mücadelede, Hollanda’nın rakibi Arjantin olacak. Mücadeleye Lusail Stadı ev sahipliği yapıyor. Tarihinde 11. kez Dünya Kupası’nda izlediğimiz Hollanda, artık şampiyonluk kabusuna son vermek istiyor. Portakallar, 3 kez final kaybetti ve bu konuda Dünya Kupası’nda en üzücü finallere imza atan takım oldu. 2022 Dünya Kupası’nda Louis van Gaal önderliğinde boy gösteren Hollanda, namağlup Çeyrek Finalist olmayı başardı. Teknik adam göreve geldiği ilk günden itibaren Hollanda’nın yükselişe geçmesini sağlarken, elemelerde sergilenen harika performansın ardından, 2022 Dünya Kupası’nda 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik aldılar. A Grubu’nu 3 maçtan topladığı 7 puanla lider tamamlayan Hollanda, Son 16 eşleşmesinde ise ABD engelini 3-1’lik galibiyetle geçtiler. Maça üstün futboluyla damga vuran Hollanda, zorlanmadan kazandı. Portallar, turnuvadaki en zorlu sınavını ise Çeyrek Finalist olarak Arjantin karşısında verecek. Kaptan Messi gollerine, Arjantin ise galibiyetlerine devam ediyor. 2022 Dünya Kupası, Tangocular için büyük bir hezimetle başlarken, 1-0 öne geçtiği Suudi Arabistan karşısında 2-1’lik skorla mağlup olurken, erken alınan bu kötü sonuç Lionel Scaloni ve öğrencilerini kendisine getirdi. C Grubu’nda son 2 hafta Meksika ve Polonya’yı 2-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başaran Arjantin, Son 16 eşleşmesinde ise Avustralya engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı. Messi 4 maçta 3 golle turnuvanın en formda isimleri arasında yer alırken,  Copa America’nın son şampiyonu Arjantin, 2022 Dünya Kupası’nda şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi. Tangocular kısa sürede rüştünü ispatlarken, Messi kozuyla birlikte Çeyrek Final Turu’nun favorisi olarak gösteriliyorlar. 2022 Dünya Kupası A Grubu’na golcüleriyle damga vuran Hollanda ile C Grubu’na son 2 hafta galibiyetleriyle damga vuran Arjantin karşı karşıya geliyor. Takım olarak iyi hücum eden Hollanda ile kaptan Messi önderliğinde hücum hattında etkili olmayı başaran Arjantin’in, erken final niteliğinde ki eşleşmede skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.51

Bets10 Bahis Oranı: 100.00