2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Fas Portekiz İddaa Tahmini 10.12.2022

2022 Dünya Kupası çeyrek final maçında Fas, Portekiz karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Fas Portekiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fas kazanır 5.40, beraberlik 3.80, Portekiz kazanır ise 1.70 olarak açıklanmış.

Maç Sırasında Extra Oran: Bets10 sitesi kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Extra oranlar ile kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Fas – Portekiz arasında oynanacak karşılaşmaya dair hem maç önü hem de maç sırasında extra oranlar karşınıza çıkacak. Yüksek oranlar ile bu keyfi yaşamak için Bets10 sitesini takip edebilirsiniz.

İspanya’yı Devirdiler

Fas, 2022 Dünya Kupası’nda sürpriz sonuçlar almaya devam ediyor. Grupta oynadıkları 3 maçta 5 puan toplayan Walid Regragui’nin öğrencileri, grubunu namağlup lider tamamladı ve son 16 turuna yükseldi. Son 16 turunda ise İspanya ile karşılaştılar ve rakibini penaltılar sonunda mağlup ederek çeyrek finalin yolunu tuttular. Dünya Kupası’nda şimdiye kadar 4 maç oynayan Fas, bu karşılaşmaların hiçbirini kaybetmedi. 4 maç sonunda ise sadece Kanada’dan gol yediklerini de belirtelim. Çeyrek finalde Portekiz ile karşı karşıya gelecek olan Fas’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Portekiz Farka Gitti

Portekiz, son 16 turunda farka gitti. İsviçre ile karşı karşıya gelen Fernando Santos’un öğrencileri, sahadan 6-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve çeyrek finale yükselen taraf oldu. Goncalo Ramos’un 3 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada Cristiano Ronaldo ise maç yedek başladı ve oyuna sonradan girdi. İsviçre karşısında net bir galibiyet alan Portekiz, çeyrek finalde ise Fas karşısında da turu geçmek istiyor. Portekiz’in Dünya Kupası’nda oynadığı 4 karşılaşmada da skor üretmeyi başardığını belirtelim.

Fas – Portekiz Maç Bilgileri

Fas – Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fas'ın ilk 11’i Belli mi?

Fas’ın muhtemel kadrosu: Bono, Achraf Hakimi, Romain Saiss, Achraf Dari, Noussair Mazroui, Sofyan Amrabat, Azzedine Ounahi, Selim Amallah, Hakim Ziyech, Sofiane Boufal, Youssef En Nesyri

Portekiz'in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Joao Cancelo, Ruben Dias, Danilo Pereira, Raphael Guerreiro, Ruben Neves, Otavio, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Joao Felix, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Fas, sürprizlere doymuyor. Son 16 turunda İspanya’yı penaltı atışları ile mağlup eden ve çeyrek finale yükselen Walid Regragui’nin öğrencileri, dikkat çekmeye devam ediyor. Dünya Kupası’nda oynadıkları 4 maçta da mağlubiyet yaşadılar. Portekiz ise son 16 turunda İsviçre’yi gole boğdu. Goncalo Ramos’un 3 goll attığı maçta rakibini 6-1 mağlup ettiler. Portekiz, hücum gücü yüksek bir takım. Fas’da da kaliteli ayaklar var ve her an skor bulabilecek güçteler. Hem Fas’dan hem de Portekiz’den gol bekliyorum. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fas, tarihi bir galibiyet aldı. Portekiz’i En Nesyri’nin golüyle 1-0 mağlup ettiler ve Dünya Kupası’nda yarı finale çıktılar.