Manchester City Liverpool İddaa Tahmini 22.12.2022

İngiltere Lig Kupası son 16 turu maçında Manchester City evinde, Liverpool’u ağırlayacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacağını belirtelim.

Manchester City ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester City kazanır 1.95, beraberlik 3.75, Liverpool kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış. 

Manchester City Tur Peşinde

Manchester City, İngiltere Lig Kupası son 16 turunda Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki turda Chelsea ile karşılaşan Pep Guardiola’nın öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Chelsea karşısında rahat bir galibiyet alarak turu geçtiler ve Liverpool’un rakibi oldular. Premier Lig’de ise geçtiğimiz ay Etihad’da konuk ettiği Brentford’a 2-0 kaybeden Manchester City, lider Arsenal’ın 5 puan gerisine düştü. Lig Kupası son 16 turunda Liverpool ile karşılaşacak olan Manchester City, turun favorisi olarak gösteriliyor.

Derby County Karşısında Zorlandılar

Liverpool, İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz ay oynadığı son maçta Southampton ile karşılaşmıştı. Anfield’da konuk ettikleri rakibini 3-1 mağlup ettiler ve üst üste 2. Galibiyetini aldılar. Premier Lig’de bu sezon 6. Kez galibiyet sevinci yaşayan Jurgen Klopp’un ekibi, üst sıra takibini de devam ettirdi. Bu hafta içi ise Lig Kupası son 16 turunda Manchester City’nin konuğu olacaklar. Liverpool, bir önceki turda karşılaştığı Derby County’i penaltı atışları ile mağlup ederek turu geçen taraf olmuştu. Maç öncesinde Liverpool’da Luiz Diaz, Dİogo Jota ve Arthur’un sakatlıkları sürüyor.

Manchester City – Liverpool Maç Bilgileri

Manchester City – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kyle Walker, Erling Haaland ve Kalvin Phillips’in sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de N’Golo Kante, Kepa Arrizabalaga ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Lig Kupası’nda dev bir maç oynanacak. Erken final diyebileceğimiz maçta Manchester City ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Pep Guardiola’nın ekibi, bir önceki turda Chelsea’yi 2-0 mağlup etmişti. Liverpool ise Derby County karşısında zorlandı ama rakibini penaltı atışları ile mağlup ederekj tur atladı. Sezonun geneli itibari ile Manchester City, Liverpool’dan çok daha formda. Etihad’da Liverpool karşısında maçın favorisiler. Manchester City’den galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.72

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, kupada yoluna devam dedi. Liverpool’u 3-2 mağlup eden Guardiola’nın öğrencileri, Lig Kupası’nda tur atladı.