Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Liverpool İddaa Tahmini 26.12.2022

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçını kazanan Liverpool deplasmanda, Aston Villa karşısında da 3 puan arayacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Aston Villa ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Aston Villa kazanır 4.40, beraberlik 4.05, Liverpool kazanır ise 1.80 olarak açıklanmış. 

Danny Ings Dikkat Çekiyor

Aston Villa, Dünya Kupası arasına galibiyet ile giren takımlardan biriydi. AMEX’de Brighton’ın konuğu olan Aston Villa, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak 3 puanın sahibi olmuştu. Aston Villa’ya galibiyeti getiren goller Danny Ings’den gelmişti. 6 gole ulaşan İngiliz golcü, Aston Villa’nın en golcü oyuncusu konumunda. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta Manchester United ve Brighton karşısında üst üste galibiyetler alan Aston Villa’da moraller yerinde. Bu hafta Liverpool’u ağırlayacak olan Aston Villa’da Diego Carlos ve Philippe Coutinhgo’nun sakatlıkları sürüyor.

Liverpool Galibiyet Peşinde

Liverpool, İngiltere Lig Kupası’nda geçtiğimiz hafta içi Manchester City ile karşı karşıya geldi. Sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılan Jurgen Klopp’un ekibi, kupaya veda etmiş oldu. Premier Lig’de ise son 2 maçını kazanarak Dünya Kupası arasına moralli giren Liverpool, ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Son maçta Anfield’da konuk ettikleri Southampton’ı 3-1 ile geçen Liverpool, bu sezon Premier Lig’de 6. Galibiyetini elde etti. Bu hafta ise Villa Park’da Aston Villa’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Liverpool’da Luis Diaz, Diogo Jota ve James Milner’ın sakatlıkları sürüyor.

Aston Villa – Liverpool Maç Bilgileri

Aston Villa – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Diego Carlos ve Philippe Coutinhgo’nun sakatlıkları sürüyor. Liverpool’da Luis Diaz, Diogo Jota ve James Milner’ın sakatlıkları sürüyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Aston Villa, Premier Lig’de oynadığı son maçta Brighton deplasmanında 2-1 kazandı. Unai Emery göreve geldikten sonra toparlanma sinyalleri vermeye başladılar. Liverpool ise Anfield’da Southampton’ı 3-1 ile geçmişti. Bir önceki hafta ise Tottenham deplasmanında 2-1 kazandılar ama gol yeme sorunları devam ediyor. Klopp’un ekibi son 5 resmi maçta da kalesini gole kapatamadı. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, rahat kazandı. Villa Park’da Aston Villa’yı 3-1 mağlup eden Jurgen Klopp’un ekibi, Premier Lig’de üst üste 3. galibiyetini elde etti.