Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Leicester City İddaa Tahmini 30.12.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Leicester City deplasmanda, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Liverpool Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Liverpool kazanır 1.34, beraberlik 5.75, Leicester City kazanır ise 9.20 olarak açıklanmış. 

Liverpool’dan 3 Puan

Liverpool, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Aston Villa deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran Jurgen Klopp’un öğrencileri, son dönemde yakaladığı çıkışını devam ettiriyor. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta Tottenham, Southampton ve Aston Villa karşısında kazanarak 9 puan toplayan Liverpool, ilk 4 umutlarını da devam ettirdi. Tottenham’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Liverpool’da moraller yerinde. Bu hafta Leicester City’i ağırlayacak Liverpool’da Diogo Jota, Luis Diazve James Milner, sakat olan isimler.

Leicester City Deplasmanda Kazanıyor

Leicester City’nin Premier Lig’de almış olduğu 2 maçlık galibiyet serisi, geçtiğimiz hafta Newcastle United karşısında sona erdi. King Power’da konuk ettiği Newcastle United’a karşı vasat bir performans gösteren Leicester City, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıld. İlk 45 dakikada yediği 3 golle havlu atan Brendan Rodgers’ın ekibi, bu hafta ise Anfield’da Liverpool’a konuk olacak. Leicester City’nin Premier Lig’de oynadığı son 3 deplasman maçını ise kazandığını belirtmekte fayda var. Maç öncesinde Leicester City’de Ryan Bertrand, Ricardo Pereira ve Çağlar Söyüncü’nün sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool – Leicester City Maç Bilgileri

Liverpool – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Diogo Jota, Luis Diazve James Milner, sakat olan isimler. Leicester City’de Ryan Bertrand, Ricardo Pereira ve Çağlar Söyüncü’nün sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya başladı. Geçen hafta Villa Park’da Aston Villa’yı 3-1 mağlup ettiler. Son 3 maçını da kazanan Liverpool’da moraller yerinde. İlk 4 umutlarını ciddi şekilde arttıran Liverpool, bu hafta Anfield’da Leicester City’i konuk edecek. Liverpool’un yine kazanacağını düşünüyorum. Leicester City’i farklı geçerek 3 puanı kaparlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.57

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.84

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, Premier Lig’de üst üste 4. galibiyetini aldı. Leicester City’i 2-1 mağlup ettiler.