TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor İstanbulspor İddaa Tahmini 05.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta sürpriz bir galibiyet alan İstanbulspor deplasmanda, Adana Demirspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Adana Demirsporİstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Adana Demirspor kazanır 1.45, beraberlik 4.94, İstanbulspor kazanır ise 7.67 olarak açıklanmış. 

Adana Demirspor İç Sahada Kaybetmiyor

Adana Demirspor, Süper Lig’de tam 10 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’da Beşiktaş’a konuk olan Adana Demirspor, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon 2. kez mağlubiyet yaşayan Vincenzo Montella’nın ekibi, lider Galatasaray’ın 7 puan gerisine düştü. Bu hafta ise İstanbulspor karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Adana Demirspor’un bu sezon iç sahada oynadığı 6 Süper Lig maçını da kaybetmediğini belirtelim. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Samet Akaydın’ın sakatlığı devam ediyor.

İstanbulspor 3 Puanı Kaptı

İstanbulspor, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de 7 maçlık mağlubiyet serisine son veren Sarı Siyahlılar, Fatih Tekke yönetiminde de ilk galibiyetini almış oldu. Düşme hattında yer alan İstanbulspor, bu hafta Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da Denis Kovacevic kadroda yok. Eslem Öztürk ise sakat.

Adana Demirspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Samet Akaydın’ın sakatlığı devam ediyor. İstanbulspor’da Denis Kovacevic kadroda yok. Eslem Öztürk ise sakat.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Artem Dzyuba

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, geçen hafta konuk olduğu  Beşiktaş deplasmanından puan çıkartamadı. Sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldılar. 10 Maç aradan sonra kaybeden Adana Demirspor, 4. Sırada yer alıyor. İstanbulspor ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçti. Süper Lig’de 7 maç aradan sonra kazanmayı başardılar ama bu hafta işleri zor. Adana Demirspor, maçın favorisi. İstanbulspor karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1 Oran 1.25

intobet Oranı: MS 1 Oran 1.45

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, farka gitti. İç sahada konuk ettikleri İstanbulspor’u 6-0 mağlup ederek üst sıra takibini devam ettirdiler.