İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 04.01.2023

4 Ocak Çarşamba günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Kayserispor – Fatih Karagümrük: MS 1, 1.73 (iddaa) – 2.01 (Bets10) ; Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Alanyaspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-1 kaybeden Kayserispor’da puan kayıpları devam ediyor. Dünya Kupası arasından önceki hafta ise iç sahada konuk ettikleri Konyaspor’a 2-1 kaybetmişlerdi. Son 2 Süper Lig maçından da puansız ayrılan Çağdaş Atan’ın öğrencileri, bu hafta ise Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Kayserispor’da hücum hattının önemli ismi Mame Thiam sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Fatih Karagümrük, Süper Lig’de 4 maçlık kötü gidişatı sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Trabzonspor’u konuk eden Andrea Pirlo’nun ekibi, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Fabio Borini’nin etkili oyunu ile 3 puanı alan Fatih Karagümrük’de moraller yerinde. 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan İstanbul ekibi, bu sezon Süper Lig’de 4. galibiyetini elde etti. Bu hafta konuk olacakları Kayserispor deplasmanında da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Ebrima Colley kart cezalısı. Kayserispor, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamadı. Dünya Kupası arasına Konyaspor mağlubiyet ile giren Çağdaş Atan’ın ekibi, geçen hafta ise Alanyaspor deplasmanında 3-1 kaybetti. Fatih Karagümrük ise sezonun dikkat çekici galibiyetlerinden birini aldı. Geçen hafta Trabzponspor’u 4-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar ama bu hafta Kayserispor deplasmanında işleri pek kolay olmayacak. Kayserispor, rakibi karşısında kazanır ve haftayı 3 puan ile noktalar. 

Galatasaray – Ankaragücü: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; Galatasaray, Süper Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, zorlanmasına rağmen maçı 2-1 kazandı ve galibiyet serisini 5 maça çıkarttı. Barış Alper’in uzatma dakikalarında attığı golle 3 puan alan Sarı Kırmızılılar, Süper Lig’de liderliğini devam ettirdi. Son 5 maçtan da galibiyet ile ayrılan Okan Buruk’un öğrencileri, bu hafta Ankaragücü’nü konuk edecek. Önümüzdeki hafta sonu ise derbide Fenerbahçe’ye konuk olacaklar. Maç öncesinde Galatasaray’da Sacha Boey ve Sergio Oliviera kart cezalısı. Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir’in sakatlıkları ise sürüyor. Ankaragücü, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Ümraniyespor karşısında şok bir yenilgi yaşadı. Maçın başında öne geçmeyi başaran Ankaragücü, üstünlüğünü koruyamadı ve mücadeleyi 2-1 kaybetti. Süper Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serileri de sona ermiş oldu. Düşme hattına yaklaşan Ömer Erdoğan’ın ekibi, bu hafta ise lider Galatasaray deplasmanında sürpriz arayacak. Ankaragücü, bir önceki deplasman maçında Antalyaspor’u 2-0 ile geçmişti. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Tolga Ciğerci kart cezalısı. Gökhan Akkan ise sakat. Ankaragücü, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Ümraniyespor’a 2-1 mağlup oldu. Süper Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştılar. Galatasaray ise galibiyet serisini ve liderliğini devam ettirdi. Geçen hafta olaylı maçta Sivasspor deplasmanında 2-1 kazandılar. Süper Lig’de üst üste 4. galibiyetini alan Sarı Kırmızılılar, bu hafta Ankaragücü karşısında da kazanmak istiyor. Galatasaray’dan 3 puan bekliyorum. Ankaragücü’nü mağlup ederler ve liderliğini devam ettirirler.

Konyaspor – Sivasspor: MS 1, 1.73 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Alanyaspor ile yenişemedi. 1-0 öne geçtikleri maçta 2-1 geriye düşen İlhan Palut’un ekibi, 1 puanı uzatma dakikalarında bulduğu golle kurtardı. Sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Yeşil Beyazlılar, son haftalarda kazanmakta zorluk yaşıyor. Süper Lig’de oynadıkları 7 maçta sadece Kayserispor deplasmanında kazanabildiler. Bu hafta iç sahada Sivasspor’u konuk edecek olan Konyaspor, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Sivasspor’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Galatasaray’ı konuk eden Sivasspor, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında yediği golle mağlup olan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, Süper Lig’de düşme hattına geriledi. Bu sezon geride kalan 15 haftada sadece 3 galibiyet alabilen Yiğidolar, kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu hafta ise zorlu Konyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Sivasspor’da Erdoğan Yeşilyurt kart cezalısı. Aaron Appindangoye, Leke James ve Murat Paluli ise sakat olan isimler. Konyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Üstelik iç sahada da son 3 maçtan galibiyet çıkartamadılar. Sivasspor ise ligin zayıf ekiplerinden biri. Geçen hafta konuk ettikleri Galatasaray’a 2-1 kaybettiler. Bu sezon Süper Lig’de sadece 3 galibiyetleri var ve düşme hattındalar. Konyaspor, maçın favorisi. Sivasspor karşısında kazanırlar ve iç sahadaki kötü gidişatı sona erdirirler.

Toplam İddaa Oranı: 3.80

Bets10 Bahis Oranı: 5.83