Pau Montpellier İddaa Tahmini 06.01.2023

6 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan Fransa Kupası Son 64 mücadelesinde, Pau ile Montpellier kozlarını paylaşacak. Mücadeleye Nouste Camp Stadı ev sahipliği yapıyor.

intobet, Pau galibiyetine 4.50, beraberliğe 3.50, Montpellier galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.75 oran kazandırıyor.

Pau Düşüşe Geçti

Pau, Fransa Ligue 2’de haftayı mağlubiyetle kapattı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde üst üste mağlubiyetler ev sahibinde moralleri bozdu. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Pau, adım adım küme düşme hattına ilerliyor. Paris FC ve Niort karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan ev sahibi, 17 hafta sonunda 13. sıraya kadar geriledi. 17 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarabilen Didier Tholot’un öğrencileri, kalesinde 21 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere 16 gol gönderebildi. Fransa Ligue 2’de etkisiz kalan Pau’nun, Fransa Kupası’nda işi oldukça zor. Konuk ekibi Montpellier karşısında tur bileti için sürprize ihtiyacı var.

Montpellier Galibiyete Yakın

Montpellier, Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 17 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bıraktı. 17 puana sahip olan konuk ekip, 14. sıraya kadar geriledi ve düşme hattıyla arasındaki puan farkı 4’e indi. 6 hafta önce göreve Romain Pitau’yu getiren Montpellier, yeni hocasıyla 6 maçtan 5 puan topladı. 2022 Dünya Kupası dönüşü Lorient deplasmanında 2-0 kazanarak, 7 hafta sonra galip gelmeyi başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise sahasında Marsilya’ya kaybetti. Teknik adam değişikliğiyle birlikte daha iyi performanslar sergilemeye başlayan Montpellier, Pau karşısında galibiyet arayacak.

Pau – Montpellier Maç Bilgileri

Pau – MontpellierMaçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Karşılaşma Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nouste Camp Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Pau’nun 11’i Belli mi?

Pau’nun muhtemel kadrosu: Alexandre Olliero, Laglais Kouassi, Eddy Sylvestre, Henri Saivet, Jean Ruiz, Koffi, George, Ros, Yattara, Beusnard, Mons Bassouamina.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Bingourou Kamara, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Leo Leroy, Teji Savanier, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Beni Makouana, Joris Chotard, Joris Chotard, Valere Germain.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Montpellier, 2022 Dünya Kupası dönüşünde iyi performanslar sergilemeye başladı. Ligue 2’de zor günler geçiren Pau karşısında Montpellier galibiyet hedefine ulaşacak ve adını üst tura yazdıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier’den beklenmedik veda. Fransa Ligue 1 temsilcisi bu hafta Ligue 2 ekiplerinden Pau karşısında mağlup olurken, kupa serüvenine erken veda etti.