LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Barcelona İddaa Tahmini 08.01.2023

İspanya La Liga’da dev bir maç bizleri bekliyorum. Zirve hesapları yapan Barcelona deplasmanda, Atletico Madrid’e konuk olacak. Karşılaşmayı saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından seyredebilirsiniz.

Atletico Madrid ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Atletico Madrid kazanır 3.05, beraberlik 3.45, Barcelona kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış. 

Atletico Madrid İç Sahada Kazandı

Atletico Madrid, La Liga’da 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Geçtiğimiz hafta Wanda Metropolitano’da Cadiz’i konuk eden Atletico Madrid, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. La Liga’da bu sezon beklenmedik puan kayıpları yaşayan Atletico Madrid, 27 puan topladı ve 4. sırada yer alıyor. Lider Real Madrid’in 11 puan gerisindeler ve şampiyonluk şansları pek yüksek değil. Zaten Diego Simeone’nin bu futbolu ile bu sezon işleri çok zor diye düşünüyorum. Bu hafta Barcelona ile karşılaşacak Atletico Madrid’de Mario Hermoso’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Barcelona 2 Puan Bıraktı

Barcelona, geçtiğimiz hafta derbide Espanyol ile karşı karşıya geldi. Camp Nou’da konuk ettikleri rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Marcos Alonso’nun golüyle öne geçen Barcelona, skor üstünlüğünü koruyamadı ve 10 kişi kaldığı maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da 5 maçlık galibiyet serisi de sona eren Xavi’nin öğrencilerinin liderliği Real Madrid’e kaptırdığını belirtelim. Bu hafta ise Atletico Madrid’e konuk olacak Barcelona’yı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Jordi Alba kart cezalısı.

Atletico Madrid – Barcelona Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Mario Hermoso’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Barcelona’da Jordi Alba kart cezalısı.

Atletico Madrid'in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Stefan Savic, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Cadiz’i 2-0 mağlup ederek moral buldular. Ligde 3 maç aradan sonra kazandıklarını da belirtelim. Barcelona ise geçen hafta Espanyol’u konuk etti ve rakibi karşısında 2 puan bıraktı. La Liga’da liderliği de ezeli rakibi Real Madrid’e kaptırdılar. Barcelona’dan telafi bekliyorum. Bu hafta Atletico Madrid deplasmanında kazanırlar ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.03

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, kritik bir galibiyet aldı. Atletico Madrid deplasmanında tek golle kazandılar. Dembele’nin golüyle 3 puanı alan Barcelona, Real Madrid ile puan farkını 3’e çıkarttı.