LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Getafe İddaa Tahmini 08.01.2023

İspanya La Liga’da alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Sevilla iç sahada, Getafe ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Sevilla ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sevilla kazanır 1.82, beraberlik 3.50, Getafe kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış.  

Sevilla Düşme Hattında

Sevilla, La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Jorge Sampaoli yönetiminde de istedikleri sonuçları alamayan bir Sevilla var. Geçtiğimiz hafta Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olan Sevilla, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Kike Salas’ın ikinci yarıda attığı golle 1 puan almayı başardılar. La Liga’da üst üste 6 maçtır galibiyet alamayan Sevilla, düşme hattında yer alıyor. Son sıradaki Elche’nin bir basamak üstündeler. Bu hafta Getafe’yi konuk edecek Sevilla’da Jose Carmona ve Gonzalo Montiel kart cezalısı. Alex Telles ile Marcao’da sakat olan isimler.

Borja Mayoral Attı Getafe Kazandı

Getafe, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de Mallorca’yı konuk eden Quique Setien’in ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Mallorca’nın 4 maçlık yenilmezlik serisine son veren Getafe’de Borja Mayoral, attığı 2 golle takımına 3 puanı getiren isimdi. La Liga’da bu sezon 4. galibiyetini alan Getafe, puanını 17 yaptı ve düşme hattının 4 puan üzerine çıktı. Bu hafta konuk olacakları Sevilla deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı devam ediyor.

Sevilla – Getafe Maç Bilgileri

Sevilla – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Jose Carmona ve Gonzalo Montiel kart cezalısı. Alex Telles ile Marcao’da sakat olan isimler. Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı devam ediyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Kike Salas, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Sevilla’da moraller bozuk. La Liga’da üst üste 6 maçtır galibiyet alamayan bir Sevilla var. Geçen hafta konuk oldukları Celta Vigo deplasmanında da 1-1 berabere kaldılar. Getafe ise geçen hafta Mallorca engelini 2-0 ile geçti. La Liga’da oynadıkları son 6 maçta sadece 1 kez kaybettiler. Sevilla’nın işi bu hafta pek kolay değil ama kazanmaları artık şart. Taraftarı önünde Sevilla’yı galibiyete yakın görüyoyorum. Valladolid’i mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, 6 maçlık kötü gidişatı sona erdirdi. İç sahada konuk ettikleri Getafe’yi 2-1 mağlup ederek moral buldular.