Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Empoli İddaa Tahmini 08.01.2023

İddaa fikstüründe 8 Ocak Pazar günü sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lazio ile Empoli karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Lazio galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.25, Empoli galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.36, beraberliğe 3.70, konuk ekibe ise 5.05 oran kazandırıyor.

Lazio Evine Mağlubiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin 16. haftasında Lecce deplasmanına konuk olan Lazio, devre arasına 1-0 önde girmeyi başardı. Sakatlıktan dönen Immobile takımını şık bir golle 1-0 öne geçirmeyi başarırken, ilk yarıda skoru ve oyunun hakimi olmayı başaran Sarri’nin öğrencileri, ikinci yarıda etkisini tamamen kaybetti. Bireysel hatalar ön plana çıkarken, savunmada kaptırılan toplar mağlubiyeti getirdi. 2022 Dünya Kupası öncesinde alınan 3-0’lık Juventus mağlubiyetinin ardından Lazio cephesinde düşüş devam ediyor. Liderin tam 11 puan gerisine düşen ev sahibi, 5. sıraya kadar geriledi. Son 2 haftaya kadar 14 maçta sadece 2 kez mağlup olan Lazio, eski kimliğine geri dönmek istiyor. Puan farkının açılmasını istemeyen Sarri’nin öğrencileri, Empoli karşısında galibiyet arayacak.

Empoli Deplasmanda Etkisiz

İtalya Serie A Ligi’nin 16. haftasında Udinese deplasmanına konuk olan Empoli, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, Akpa-Akpro’nun kırmızı kartıyla son 10 dakikayı 10 kişiyle tamamladı. 2022 Dünya Kupası’ndan 1 puanla dönen Empoli, son 2 haftada mağlubiyete yer vermedi. Son 4 haftada ise sadece lider Napoli’ye kaybettiler. 16 haftadan 4 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başarabilen Paolo Zanetti’nin öğrencileri, 13. sırada yer alıyor. Son haftalardaki yükselişiyle düşme hattından uzaklaşmaya başlayan Empoli, bu sezon deplasmanda sadece Bologna’yı mağlup edebildi. Dış sahada 4 maçtır kazanamıyorlar.

Lazio – Empoli Maç Bilgileri

Lazio – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Empoli’de ise bu hafta Mattia Destro’nun sakatlığı devam ediyor. Daniel Akpro ise kart cezalısı.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Ciro Immobile, Pedro.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Liberato Cacace, Nedim Bajrami, Nicolas Haas, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Sam Lammers.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır aldığı mağlubiyetlerle üst sıralardan adım adım uzaklaşan Lazio, kötü gidişata 4 deplasmana maçında puan kaybeden Empoli karşısında son verecek ve hatayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. Lazio mücadelede 2-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve Empoli karşısında büyük bir hataya imza attı.