Manchester United Charlton İddaa Tahmini 10.01.2023

İngiltere Lig Kupası Çeyrek final maçında, Manchester United ile Charlton karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve Bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Manchester United ve Charlton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.12, beraberlik 8.50, Charlton kazanır ise 21.00 olarak açıklanmış.

Manchester United Net Favori

Manchester United, Lig Kupası’nda bu hafta Charlton ile karşı karşıya gelecek. Old Trafford’da konuk edecekleri zayıf rakibi karşısında turun net favorisiler. Geçtiğimiz hafta FA Cup’da Everton ile karşı karşıya gelen Erik ten Hag’ın ekibi, rakibini 3-1 mağlup ederek turu geçmişti. Premier Lig’de ise üst üste 4 maçtır kazanıyorlar ve ilk 4 umutları da iyice arttı. Bu hafta Lig Kupası’nda Charlton ile karşılaşacak olan Manchester United, turun net favorisi. Bir önceki turda Burnley’i eleyen Kırmızı Şeytanlar, alt lig takımı olan Charlton karşısında da rahat kazanmalı.

Charlton’ın İşi Zor

Charlton, İngiltere Lig Kupası’nda bir önceki turda sürpriz yapmıştı. Premier Lig ekibi Brighton karşısında tur atlamayı başaran Charlton, çeyrek finalde Manchester United’ın rakibi oldu. İngiltere 1. Lig’de mücadele eden Ben Garner’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta Lincoln City karşısında 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi olmuştu. Lig Kupası’nda çeyrek finalde bu hafta Manchester United’a konuk olacak Charlton’ı zor bir maç bekliyorum. Brighton karşısında sürpriz yaparak turu geçtiler ama Manchester United’a karşı direnebileceklerini düşünmüyorum.

Manchester United – Charlton Maç Bilgileri

Manchester United – Charlton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 4 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Fred, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

Charlton'ın ilk 11’i Belli mi?

Charlton’ın muhtemel kadrosu: Craig MacGillivray, George Dobson, Ryan Inniss, Lucas Ness, Steven Sessegnon, Albie Morgan, Jesuran Rak Sakyi, Scott Fraser, Sean Clarke, Corey Taylor, Miles Leaburn

İddaa Tahmini

Charlton’ın işi son derece zor. Bir önceki turda Premier Lig ekibi Brighton’ı elediler ama bu kez karşılarında çok daha güçlü bir rakip var. Manchester United, son haftalarda müthiş bir çıkış yakaladı. Geçen hafta FA Cup’da Everton’ı 3-1 ile geçtiler. Premier Lig’de de üst üste galibiyetler alıyorlar. Bu hafta Lig Kupası’nda Charlton karşısında da kazanırlar ve turu geçmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.72

intobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.95

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mancheter United, rahat bir galibiyet aldı. Old Trafford’da Charlton’ı 3 golle geçerek yarı finale çıktılar.