Newcastle United Leicester City İddaa Tahmini 10.01.2023

İngiltere Lig Kupası çeyrek final heyecanı devam ediyor. Newcastle United iç sahada, Leicester City’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 23.00’de Bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Newcastle United ile Leicester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Newcastle United galibiyetine 1.63, beraberlik tercihine 4.00, Leicester City galibiyetine ise 5.00 verildiğini görüyoruz.

Newcastle United Turun Favorisi

Newcastle United, İngiltere Lig Kupası’nda bir önceki turda Bournemouth ile karşı karşıya gelmişti. St. James Park’da konuk ettikleri rakibini 1-0 mağlup eden Eddie Howe’un ekibi, turu geçen taraf oldu ve çeyrek finalde Leicester City ile eşleşti. Bu sezonun dikkat çeken takımlarından biri olan Newcastle United, Premier Lig’de harikalar yaratıyor. Geçen hafta lider Arsenal deplasmanında da puan almayı başaran Newcastle United, yenilmezlik serisini 13 maça çıkarttı. Bu hafta Leicester City karşısında da turun favorisiler. Maç öncesinde Newcastle United’da Alexander Isak ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları devam ediyor.

Leicester City’nin İşi Zor

Leicester City, bu sezon Premier Lig’de vasat bir performans gösteriyor. Sezon başından beri alt sıralardan kurtulamadılar. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Fulham’a 1-0 kaybeden Leicester City, üst üste 3. yenilgisini almıştı. Geçen hafta sonu ise FA Cup 3. turunda Gillingham’a konuk olan Brendan Rodgers’ın ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak üst tura yükseldi. Lig Kupası’nda ise bu hafta Newcastle United’a konuk olacaklar. Leicester City, bir önceki turda Milton Keynes Dons deplasmanında 3-0 kazanarak turu geçmişti. Karşılaşma öncesinde Leicester City’de Patson Daka, Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları sürüyor.

Newcastle United – Leicester City Maç Bilgileri

Newcastle United – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Alexander Isak ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları devam ediyor. Leicester City’de Patson Daka, Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları sürüyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Callum Wilson, Joelinton

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Newcastle United, bu sezon İngiltere’de en dikkat çeken takım konumunda. Eddie Howe yönetiminde müthiş bir sezon geçiriyorlar. Lig Kupası’nda bir önceki turda Bournemouth’u eleyen Newcastle United, çeyrek finalde konuk edeceği Leicester City karşısında da turun net favorisi. Newcastle United’dan galibiyet bekliyorum. Liecester City karşısında kazanırlar ve yarı finale çıkarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, hata yapmadı. St. James Park’da konuk ettikleri Leicester City’i 2-0 mağlup ettiler ve yarı finale çıktılar.