Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Manchester City İddaa Tahmini 14.01.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün açılış maçında, Manchester United ile Manchester City kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadeleyi saat 15.30’ds Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Manchester United Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Manchester United kazanır 4.35, beraberlik 3.95, Manchester City kazanır ise 1.82 olarak açıklanmış.

Manchester United 4 Maçtır Kazanıyor

Manchester United’da yüzler gülüyor. Premier Lig’de son dönemde önemli galibiyetler alan Manchester United, 4. Sıraya kadar yükselmeyi başardı. 2 hafta önce Old Trafford’da konuk ettikleri Bournemouth’u 3 golle geçen Kırmızı Şeytanlar, üst üste 4. Galibiyetini elde etti. FA Cup’da Everton’ı 3-1, Lig Kupası’nda ise Charlton’ı 3-0 ile geçen Erik ten Hag’ın ekibi, Manchester City derbisi öncesinde moral depolamayı başardı. Bu hafta Old Trafford’da konuk edecekleri Manchester City karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istiyorlar. Maç öncesinde Manchester United’da Jadon Sancho’nun sakatlığı sürüyor.

Manchester City Tek Golle Kazandı

Manchester City, Premier Lig’de oynadığı son maçta Chelsea’yi deplasmanda tek golle geçmişti. Stamford Bridge’de Ryad Mahrez’in attığı tek golle maçı 1-0 kazandılar. Arsenal’ın 5 puan gerisinde 2. Sırada yer alan Pep Guardiola’nın ekibi, FA Cup’da ise Chelseay’i 4-0 ile geçti ve tur atlayan taraf oldu. Bu hafta derbide Manchester United’a konuk olacaklar. Premier Lig’de özellikle şampiyonluk yolunda çok kritik bir maç. Manchester City’nin olası bir puan kaybında puan farkı açılabilir. Maç öncesinde Manchester City’de Ruben Dias’ın sakatlığı sebebiyle oynaması beklenmiyor.

Manchester United – Manchester City Maç Bilgileri

Manchester United – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Jadon Sancho’nun sakatlığı sürüyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Casemiro, Fred, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Aymeric Laporte, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester United, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını sürdürüyor. 10 gün önce iç sahada konuk ettikleri Bournemouth’u 3-0 ile geçerek üst üste 4. galibiyetini alan Manchester United’da moraller yerinde. Manchester City ise Premier Lig’de oynadığı son maçta Chelsea’yi tek golle geçmişti. Derbide Manchester City favori taraf. Lider Arsenal’ın 5 puan gerisindeler ve farkı eritmek istiyorlar. Manchester City’den bu hafta 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, sürpriz yaptı. Derbide Manchester City’i 2-1 mağlup ettiler ve Premier Lig’de üst üste 5. Galibiyetini aldılar.