İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 15.01.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde 19. hafta heyecanı yaşanırken, 15 Ocak Pazar günü sahne alacak mücadeleleri kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Angers – Clermont: MS 2, 2.57 (iddaa) – 2.95 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de ilk 18 haftanın en zayıf halkası olan Angers, 15 Ocak Pazaar günü sahasında Clermont’u konuk edecek. 19. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:00’de sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 18 haftanın en zayıf halkası Angers oldu. Ev sahibi 18 haftayı 14 mağlubiyet, 2 beraberlik, 2 galibiyetle geride bıraktı ve en altı sıraya demir attı. 2022 Dünya Kupası için verilen arada göreve Abdelaziz Bouhazama’yı getiren ev sahibi, yeni hocasıyla ara dönüşünde mağlubiyetlerine devam etti. Son 3 hafta Bouhazama önderliğinde, Ajaccio, Lorient ve PSG’ye kaybeden ev sahibi, üst üste 10 hafta boyuna Fransa Ligue 1 sahnesinde mağlup olmaktan kurtulamadı. En yakın rakibinin 4 puan gerisinde kalan Angers, kalesinde gördüğü 39 gole karşılık, sadece 14 kez rakip fileleri havalandırabildi. Ev sahibi hem hücum hem de savunma performansıyla sınıfta kaldı. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında Rennes’i sahasında konuk eden Clermont, zirve takibindeki rakibini Grejohn Kyei ve Johan Gastien’in golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Lyon karşısında alınan galibiyetle birlikte yükselişe geçen Clermont, 2022 Dünya Kupası öncesi üst süte 6 maçta puan kaybetmiş ve üst sıralardan uzak kalmıştı. Kısa süre içerisinde yeniden yükselişe geçen konuk ekip, 18 hafta sonunda 7 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyete imza attı. 25 puanla ligin 9. sırasında kendisine yer bulan Clermont, ligin en zayıf halkası Angers’e deplasmanda konuk olacak. Son haftalarda alınan galibiyetlerle birlikte, konuk ekipte Angers deplasmanı öncesi moraller yerinde. Fransa Ligue 1’de 2 haftadır aldığı galibiyetlerle yükselişe geçen Clermont, bu hafta ligde 10 maçtır mağlup olan Angers karşısında hata yapmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Monaco – Ajaccio: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.42 (intobet) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 19. hafta heyecanı yaşanırken, Monaco ile Ajaccio kozlarını paylaşacak. 15 Ocak Pazar günü fikstüründe yer alan mücadele Türkiye saati ile 19:05’te start alacak. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 4. Fransa Ligue 1’de ilk 18 haftayı 10 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Monaco, 34 puanla 5. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları bırakmayan Monaco, son 3 haftada namağlup bir performans sergiledi. Auxerre ve Brest karşısında üst üste galibiyetler almayı başaran Clement’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Lorient deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü. İkinci yarıda 1-0 öne geçmeyi başaran Monaco, 2 dakika içerisinde 2 gol yedi ve son dakikalara geride girdi. Son dakikada Ben Yedder takımını mağlubiyetten kurtarmayı başarırken, ev sahibi üst sıralardaki iddiasını sürdürdü. Lider ile arasında 13 puan fark bulunan Monaco, iç sahada seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Ajaccio, 18 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bıraktı. Olivier Pantaloni ve öğrencileri, 15 puanla 16. sırada kendisine yer buldu. Bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan yenilgi almadan çıkmayı başaran Ajaccio cephesinde yükseliş kısa sürdü. Son 2 haftada Toulouse ve Reims karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, 180 dakikadır skor üretmeyi başaramazken, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. Düşme hattından sadece 1 puan uzakta yer alan Ajaccio, 18 hafta sonunda ise sadece 15 gol bulabildi. Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 haftadır maç kaybetmemeyi başaran Monaco, bu hafta ligin yeni temsilcisi Ajaccio ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi zor günler geçiren rakibi karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Toulouse – Brest: MS 1, 1.76 (iddaa) – 2.02 (intobet) ; 15 Ocak Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Toulouse evinde Brest’i konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında Auxerre deplasmanına konuk olan Toulouse, kendisi gibi Ligue 1’e yeni yükselen rakibi karşısında harika bir sınav verdi. Karşılaşmadan 5-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Toulouse, Ajaccio karşısında aldığı 2-0’lık iç saha galibiyetinin ardından, etkisini deplasmanda sürdürdü. 2’de 2 yapmayı başaran ev sahibi, puanını 22’ye yükseltmeyi başarırken, 12. sırada kendisine yer buldu. Düşme hattından 8 puan uzaklıkta yer alan Philippe Montanier’in öğrencileri, 12. sırada kendisine yer buldu. Üst üste alınan 4 mağlubiyetin ardından yükselişe geçmeyi başaran Toulouse, bu hafta düşme hattındaki Brest’i sahasında konuk edecek. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 18 hafta geride kalırken, Brest düşme hattında yer almaya devam ediyor. Sezon içerisinde 3 farklı teknik adamla çalışan konuk ekip, henüz toparlanamadı. Geçtiğimiz hafta göreve Eric Serge Roy’u getiren Brest, iç sahada ağırladığı Lille ile golsüz berabere kaldı. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, 18 haftadan ise 3 galibiyet, 5 beraberlik, 10 mağlubiyetle 14 puan toplayabildi. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Brest, galibiyet hasretine Toulouse deplasmanında son vermek istiyor. Son 2 haftada skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, Roy önderliğinde iyi bir savunma performansı ortaya koyarken, hücum hattındaki etkisizliği ise devam etti. Fransa Ligue 1 sahnesinde son 2 haftadan7 golle 6 puan toplamayı başaran Toulouse, kalesinde ise gole izin vermedi. Harika performansıyla toparlanan Toulouse, galibiyetlerine Brest karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.60

intobet Bahis Oranı: 8.46